Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mert csak 2080 TI vel tudsz RT-t játszani? a 2060 kártya miatt érdekes nincs háborgás ami 115 K ért( 350$) hozta a Vega 64 és 1080 teljesítményét.Egyébként én most is látok Iponban 2080 Ti-t 370 K ért.Itt az Aprón meg 320 K .
Nem azért kérnek érte annyit, mert elsőre megvalósították.AMD nemn tudod miért kér 700 dollárt a radeon 7 kártyáért? nekem van egy sejtésem, hogy baromira nem olcsó 18 millió tranyót egy fél asztallapnyi GPU val legyártani manapság.Ha drága kihagyod. ennyi.
Intel? ha arra vársz hogy nekik adod a pénzed akkor hajrá. -
ÁdiBá
veterán
Azért gyengébb mert az RTX szériában erre kifejezetten van egy szuper gyors Cache.
Nem azért gyorsabb a 2080-2080Ti sugárkövetés alatt mert olyan kurv@ jó, hanem mert első célpontja a sugárkövetés volt.
GTX1080 és társainak nem éppen.Nyilván sokat fog szerintem fejleszteni az nvidia hardveresen a következő szériában ami minden bizonnyal 7nano lesz már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest