Új hozzászólás Aktív témák
-
Oké persze, de azok várhatóan 330+ Dollárba kerülnek majd a táblázat szerint. Nekem nem kell olyan drága processzor, nekem elég a 250 max. 300 Euróig. Az Intel i5-12400 megfelelne ennek az elvárásnak, de elvették az e-magokat tőle, amivel az egész szériát marketingelik meg kisebb órajellel is operál, ráadásul szorzózáras is ellenben egy Ryzen 5600x-el, plusz drágán vehetek hozzá lapot, így nem látom, hogy miért válasszak Intelt ebben az ársávban, pedig szívesen kipróbáltam volna ezt az új architektúrát.
-
Hát igen, én is amikor meghallottam, hogy pl. az i5-12400-ban nem lesz e-mag, nagyon csalódott voltam. Az új Intel architektúrának épp az e-magok adják az exkluzivitását, ha meg nincs benne e-mag, akkor meg minek válasszam az Intelt?
Akkor vehetek nyugodtan tovább AMD Ryzent, nincs itt semmi látnivaló...
Új hozzászólás Aktív témák
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest