Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo V70 – a stílus érték?
Új hozzászólás Aktív témák
-
geri|
aktív tag
nekem nagyon tetszik, előremutató design. Kíváncsian várom az idősebb generáció reakcióját (50+) majd ha ez lesz alapértelmezett a PC konfigurációkban

Vagy például céges gépeken lesz még vicces

-
válasz
Totheground
üzenetére
Csak a logika miatt írtam. Itt is ez szerintem az irány. Ilyen egybites felhasználóknak jó lesz a metró asztalon is.
-
DS39
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
így van, egyetértek.
Microsofték akkor csinálták volna jól (bár még lenne idejük megtenni), ha lenne egy x+1-dik verzió, amiben nincs benne a metro. gyanítom az asztali pc-t és notebookot használók körében az lenne a legnépszerűbb kiadás.
-
margithid
veterán
Amúgy szerintem - mivel ez a végleges verzió előtti utolsó kiadás - lehet majd ezt a verziót upgredelni és teljes magyar nyelvi támogatást letölteni hozzá.
Most jutott eszembe, hogy win7nél is igy volt. -
kiskaktusz
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Vonatkoztass el magadtól kicsit. Mi poweruserként kicsit máshogy használjuk a gépünket, mint marinéni vecsésről, vagy jánosbá' szolnokról.. Ott van minden az arcába tolva, szépen láthatóan, még szemüveg sem kell hozzá, lát minden lápkát (csempét), és jó.
Én egy napig csak metros cuccokat használtam próbaképp, akkor értettem meg, hogy ez mennyire jó ehy egybiteseknek.. Nem csináltam semmi extrémet aznap. Metro-s IE 1-2 híroldal+facebook plusz a zene a metro-s musicplaya appal.
Működnek. Tény, hogy nagyon lebutított alalmazások, de működnek és ennél nem is kell több nekik. De remélem azért az MS nem akarja majd végleg kivezetni a desktop felületet...
-
Totheground
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
"WP7 telefont"
De itt nem telefonról/tabletról van szó, ahol valóban jó ez a koncepció...
-
fordfairlane
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem a WP7 telefonról beszélek, hanem a Win8-ról notebookon és asztali gépen. Próbáltam, két kiadással is, de nem tudom megszokni, nem áll kézre, és ahogy elnézem, nem vagyok ezzel egyedül.
-
válasz
fordfairlane
üzenetére
Vegyél a kezeddbe egy WP7 telefont és 5perc után megérted a koncepciót
Az egész metro felületet az 1.0 usernek találták ki. Csak megnyomja a bekapcs gombot és minden ott van elötte. Csak rá kell koppintani oszt megy. -
fordfairlane
veterán
válasz
kiskaktusz
üzenetére
A nyár folyamán talán lesz időm letesztelni a friss release-t, de nem várok nagy változást. Anno felraktam a CP-t, DP-t is a notebookomra, de hiába olvasgattam sokat arról, hogy miféle koncepció, elgondolás van az új felület mögött, számomra kaotikus maradt, így inkább visszaraktam a Win 7-et. Pedig én igazán szeretek UI-kkal foglalkozni. Néha napokat töltök el azzal, hogy egy webes programom felületét használhatóbbá, kényelmesebbé, áttekinthetővé tegyem (persze ha van időm).
-
kiskaktusz
addikt
válasz
fordfairlane
üzenetére
Ahogy érzed. A CP-ben még látszott, hogy nem teljesen tiszta még a MS-nak sem, hogy mit is akarnak ezzel, de lehet, hogy itt már igen. Majd jövőhét közepén megnézem élesben a rendszert.
Szerintem attól még lehet valami jó, hogy több fajta felületen kommunikál. Androidnál meg kifejezetten előny. Nem igazán akarnék TouchWiz/MotionWiz felületen dolgozgatni.
-
fordfairlane
veterán
válasz
kiskaktusz
üzenetére
A metro-ra épül a marketingjük most. Ha kikapcsolható lenne kidobnának egy rakás pénzt az ablakon..
Nézőpont kérdése. Szerintem ha egy oprendszerben többfajta felület van, az a felület fejletlenségének, kiforratlanságának a jele. Ugyanezt gondolom az Androidról is.
-
K0vasz
aktív tag
válasz
Totheground
üzenetére
Elvileg tud majd a win8 ilyen kamerás gesture-öket, vagyis h a kamera előtt mutogatsz, és úgy vezérled a dolgokat
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
És a metro annyira zavar téged a desktopon hogy...?

-
Totheground
addikt
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Igen, használtam, nem kell pattogni.
-
margithid
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Desktop vonalon lehet tényleg nem lesz sláger, de pl egy asus transformer szerű notiben nyerő lehet.
És ne feledjük akinek ilyen gépe van, az ha csak nem játszik otthonra már csak egy monitort fog használni. Hozzáköti a notiját és csókolom
Én legalábbis ha átlegfelhasználó (net, filmek, zene, office) igy csinálnám. -
kiskaktusz
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Mint említettem ott van a hagyományos desk felület is a megszokott szoftverekkel. Én arra használtam a metro-t, mint a startot win7 alatt. win gomb és gépelés az a keresett szoftverre, megtalálja a cucc patent módon és a hagyományos felületen indítja el, nem a metroban.
De, ha a metroban akarsz mozogni az sem egy pokoli dolog, ugyanis a görgővel szépen lehet mozogni jobbra-balra.
Használtad egyébként úgy egy percig is, vagy csak te is jól megmondod kinek mi a jó?
-
Totheground
addikt
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Na ez az, de ez az újítás tabletre jó. Telefonra jó. Érintőképernyőre, vagy magicmouse féle gesture egérrel jó. De az átlagfelhasználó egérrel és billentyűzettel a pokolba fogja kívánni. Szerintem
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Mivel a metro a "legnagyobb" újítás, ezért persze, hogy nem lesz kapcsolható. A DP-ban az volt, de a CP-ben már nem, és ebben a RP-ben sem az, és a véglegesben sem lesz az.
A metro-ra épül a marketingjük most. Ha kikapcsolható lenne kidobnának egy rakás pénzt az ablakon..
Akinek nem gyere be, az használ win7-et továbbra is, vagy win8-cal tolja, de a desk felületen és a startmenübe csak addig mászkál be, amíg keres egy appot. Win gomb megnyom, gépel, livesearch elindul, program indít. Csókolom. Együtt lehet vele élni.
-
Totheground
addikt
Örülnék neki, ha a végleges verzióban a MetroUI kapcsolgatható lenne, de ennek kb 0 az esélye. Kár.

-
azopi74
addikt
válasz
margithid
üzenetére
Szerintem is bőven elégaz RT tabletre, teljesen felesleges a Win8 és az x86-64.
De te írtál Win8 -as tabletekről, nem én.Ettől függetlenül lesznek biztosan Win8-as tabletek is (vagy inkább Transformer féle hibridek) Intel SoC-al, de azok inkább a felső árkategóriában indulnak, és jóval drágábbak lesznek a WinRT-s tableteknél .
-
törölt tag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
úgy értem, hogy meg kellett volna jobban csinálni az integrálást. hogy ne egy Metro-s böngész ő legyen meg mellett egy asztali, hanem legyen mondjuk ugyanaz a böngésző két felülettel. érted, mire gondolok?
nekem ez a felemás megvalósítás nem igazán tetszik. olyan, mintha félúton abbahagyták volna a fejlesztést, mert ennyire volt idő. -
kiskaktusz
addikt
válasz
üzenetére
A komoly szoftverek átültetése metro-ra nekem sem gyere be, mert a metrosítás az egyenlő a butítással sajnos.
Nekem tetszik, hogy 2 IE van (desktop-metro), mert marinéninek nagyon jó lesz a metro-s is. Én a CP-nél egy napig direkt csak emtro-s cuccokat használtam beleértve a böngészőt is. Mivel operát használok, hiányoztak a gyorsgombok és az egérmozdulatok, de egyébként meg voltam ezek nélkül, bár szokni kellett.. Az átlagjózsinak tökéletes lesz a teljes képernyős metros IE, mert mondjuk eddig a desktopon el sem jutott oda, hogy F11 egy böngészőben, ott meg semmi sem foglalja el a "tartalom" helyét.
De számunkra úgy is mindegy, mert a hagyományos desktopon fogjuk használni a böngetőt, már, ha a win8 felkúszik..

Én addig várok a win8-cal, amíg megoldják a costum témák telepíthetőségét, mert szeretem csinosítani a windowsom..
Az újítások meg jók.. A metro-t nem utálom, de nem is szeretem, Amíg fent volt a CP csak addig használtam a metro-t amíg megnyitottam valamit, vagy metros alkalmazás kellett..A musicplaya és a filmn.zős app viszont iszonyatbuta :/
-
törölt tag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
mondjuk a Visualstudio-t csak mellékesen hoztam fel, hogy a tendenciát mutassa, amivel a MS próbálja a Metro-ra kényszeríteni a fejlesztőket is és a felhasználókat is...
engem nem érint, az irodai gépen win7 van, és marad is, amíg ki nem pusztul a hardver, otthon meg Kubuntu van (meg egy win7, amit adtak a géphez, de nem használom). igazából csak azért bosszant, mert ahogy mondod, a start menü újragondolásaként tök jó lenne, de akkor nem lenne szabad így szétválasztani a Metro alkalmazásokat meg az asztaliakat. nem lenne szabad két féle IE legyen, meg két WLM. ez így nem jó szerintem, legalább olyan esetlen próbálkozás, mint mondjuk a Chrome "rakjunk mindent a böngészőbe" Book, vagy a "variájuk át a teljes GUI-t, mert megtehetjük" Unity.az olcsó témához: másik hír volt, hogy 100$ lesz a legolcsóbb licensz, tehát a 80-90 ezer forint nem feltétlen realizálható ár így már.
-
azopi74
addikt
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Hát igen, most is van néhány - ultrabooknak csúfolt - leglassabb i3-as sandy-vel, 2 GB RAM-mal és 500 GB-os HDD-vel (No SSD) szerelt cucc ebben az árfekvésben (200-250k), de azokat inkább igényesebb netbooknak nevezném, mint ultrabooknak....
-
margithid
veterán
Rosszul fogalmaztam akkor.

Tabletben a kínai gyártók termékeire gondoltam (alcatel, huawei, zte). Szerintem ezek a gyártók simán ki tudnak adni egy 7"-os tabletet 80k-ért. A négymagos asus androiddal kerül 200-250$-ba, egy ilyen gépre rámegy már a win8 liszensz és kész.
Ultrabook helyett meg ultrahimet (vagy mi a neve az amd-s változatnak
) akartam írni.
Ha labdába akarnak rúgni amdnél akkor jóval 200e Ft alatt kell megjeleniük a piacon.
Acer ultrabook már van 210e Ft-ért most is, ilyen rossz Ft árfoylamnál. -
azopi74
addikt
válasz
margithid
üzenetére
"Asszem nekem is akkor jön el a win8 ideje, ha kapható lesz olcsó win8-as tablet (60-80k) vagy olcsó ultrabook (150-160k)"
Azért ne tarts vissza a lélegzeted...
Mert akkor neked nem hiszem, hogy eljön a win8 ideje valaha.
Win8-as tablet nem hiszem, hogy 140-160k alatt lesz, esetleg az olcsóbb WinRT-s táblák lesznek 80-90k HUF körüli kategóriában.
A olcsó Ultrabookokat meg inkább a 300k feletti árfekvésbe várd... (a legolcsóbbak esetleg megállnak 250k körül) -
törölt tag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
ez a felfogás azért érdekes, mert pont most volt hír róla, hogy a MS az új Visualstudio-ban már csak Metro-s alkalmazásokat enged fejleszteni (illetve weblapokat), és a fizetős változat kell majd a C# és hasonló dolgokhoz. tehát a win8-ra fejlesztett alkalmazások közül ingyenesek csak Metro felületre lesznek (mert nem hiszem, hogy sokan fizetnek majd több száz dollárt a fejlesztői eszközért, hogy utána ingyen kiadják a terméket). tehát bizonyos szempontból lesüllyesztik a platformot egy ChromeOS szintjére.
-
margithid
veterán
Ezt a verziót amúgy meddig lehet használni? (legálisan)
Ha nyelvi csomag fent van akkor lehet én is letöltöm és megpróbálom virtualban.
De van egy érzésem ,hogy egyenlőre marad a win7 a netbookomon és a notebookomon is.
Már csak azért is, mert sok minden fent van amit nem akarok újrarakni
Asszem nekem is akkor jön el a win8 ideje, ha kapható lesz olcsó win8-as tablet (60-80k) vagy olcsó ultrabook (150-160k)
Amúgy én tökéletesen meg vagyok elégedve a win7tel is, a notim pl 2 hete megy kikapcsolás nélkül és semmi lassulás.
Teszteket mindenképpen megvárom, hogy milyen is lesz a végleges rendszer, de szerintem úgy lesz mint az olvtárs is írta, elsőre nem tetszett az xp, a win7 se, aztán mindenki egy idő után azt kezdte használni.
Ami igazából nem is csoda, lévén monopolhelyzetben van microsoft, nem igazán van kihívója, desktop szinten.
Ha van magyar nyelvi csomag akkor írja be valaki, addig nem akarom én se leszedni.
Köszi. -
G-Vas
csendes tag
Nekem már jött e-mail, hogy letölthetem.

-
SkyLine3000
addikt
Nekem marad a jó öreg, bevált, mindenes Xp Pro, amíg bírja bittel. Biztos van jó dolog is a 8-ban, de nekem egyszerűen nemgyerebe.
-
-
MPeter87
őstag
Van olyan backup megoldás win7-re, hogy 1-1-ben az egész rendszert, beállításokat, programokat, tehát mindent, ami a mostani állapotban van, működik stb lementi egy fájlba és ha nem jön be ez a win8, akkor vissza tudom állítani?

Norton ghost megfelelne erre a célra? Még nagyon régen találkoztam vele, de nem emlékszem rá pontosan...
Kipróbálnám a win8at, de semmi kedvem újrapakolni az egész rendszert mindennel együtt, ha nem jön be!

(#80) Plazmacucci
Na ilyennel még nem találkoztam! Köszönöm az ötletet, holnap utána járok a dolognak!

-
BDave
őstag
Minek szivárogtatják ki, ha egyszer úgyis megjelenik ugyanaz a béta???
-
latyika94
csendes tag
Aki felteszi az megnézi hogy esetleg update formában lehet-e magyar-t leszedni ???
-
Воланд
titán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
nyelvi csomag.
-
-
mandin
senior tag
Én is holnap rakom fel, addig hátha elérhető lesz a magyar frissítés. Mivel rakjátok egyébként fel?
-
Permet Elek
senior tag
Véletlen dupla lett.
De legalább ideírom, hogy 15-per alatt lejött. -
Permet Elek
senior tag
Töltöm.
Kipróbálom.
Aztán itélkezek
De elsőre látásra nekem se tetszik a metró. 
-
latyika94
csendes tag
Azt írja a telepítőfájl(5,1MB) hogy nem támogatja a processzort. Ezt most azért mert nem Inteles a Procim vagy mi ?
AMD athlon(tm) x2 dual-core QL-64 2.10 Ghz-es. Szerintem ennek bőven elégnek kellene lennie.Ui.: A magyar nyelv majd később lesz elérhető és csak simán felrakni egy magyar nyelvi fájl-t ?
-
gabo89
senior tag
válasz
Totheground
üzenetére
Használj letöltéskezelőt, hogy több szálon is töltse. A Free Download Manager-rel nem tölti kb egyáltalán, de ezzel maxon töltöm.
-
mandin
senior tag
Magyarul várható majd egyébként?
-
kiskaktusz
addikt
Mai napig nem tudom felfogni, hogy az emberek miért nem tudják felfogni, hogy a metroUI az konkértan csak egy startmenü újragondolás, ahol lehet még 1-2 appot futtatni.
Ha neked nem gyere be a cucc, használd a megszokott desktop felületet multitaskkal és akkor csak programindítás miatt kell bemenni a metro-hoz, vagy tedd ki az asztalra a parancsikonját a cuccnak, vagy rögzítsd a tálcán. Áhh..
-
kungzi
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
már lent is van a 64bites

-
-
kungzi
veterán
Tessék itt van!!! Lehet letölteni

upc nettel 14,6 MB/s-al jön

-
mandin
senior tag
válasz
malnabokor
üzenetére
Jelezzetek, ha fent van

-
malnabokor
senior tag
A szerver már kinn van

-
Tomajdon
aktív tag
Jaa a kínait már tudom hogy tegnap óta kint van, de mivel nem tudok kínaiul, és elvileg nincs benne sok angol, ezért megvárom a hivatalost
Meg ki tudja, honnan szedték azt... jobb a microsoft oldaláról letölteni. (Amúgy én is szeretek mindent felrakni és kipróbálni, szóval nem vagy egyedül
a consumer previewt is rögtön felraktam...
) -
Tomajdon
aktív tag
19:32 és sehol semmi... nem baj én úgy is holnapra számítottam

-
-
milu44
aktív tag
Aki tud az dobjon egy letöltési linket hozzá ha már kijött köszönöm.

-
berbatov2
senior tag
válasz
Brutális eb
üzenetére
Ezt a metrót ki lehet kapcsolni vagy valamit félreolvastam?
-
jáózsi
tag
Ez a bizonyos 8400-as kínyai verzió?
Vagy nem vagyok képben?
-
Brutális eb
addikt
Amennyiben nem vérzteti ki a7-est a mcro akkor még sokáig nem fogok váltani.
Kenjék a hányinger metrojukat a fejükre. -
Gadgetfan_
senior tag
Én lassan egy éve használom, először a DP-t majd a CP verziót töltöttem le a netbookomra. Szuper használni, hamar megszoktam és megszerettem. Gyors, kevés a hardver igénye és az üzemidőben is jobb laptopon és netbookon... Amint lehet majd jó áron venni érintő kijelzős 13-as Ultrabookot még inkább használhatóbb lesz.
-
-
mandin
senior tag
Ha jól használható lesz a metro ui, nem lesz az rossz. A keretnélküli ablakok pl jobban néz ki szerintem. A gyorsabb boot is remélhetőleg úgy lesz.
Sokat hozzátesz azért a W7-hez.
Miért ne váltsunk? -
-
plus44
veterán
válasz
Liudvikas
üzenetére
Az, hogy mások vagyunk, a legmegalázóbb érv a Microsoft ellen/mellett az ő szempontjukból. Az, hogy miben jobb, miben rosszabb és hogy minek kell belerakni ezt a Metro UI felületet úgy, hogy nyilvánvaló tény, ez táblagépekre lett kitalálva, ezek pontosan olyan felvetések, amiket a "mások vagyunk" egyáltalán nem magyaráz meg.
omlosz: pedig hidd el, de biztosan mások vagyunk én ugyanis herótot kapok, hogy húzgálhatom a felület alatt megnyitott időjárás ablakot, ha megnyitom rá a tőzsdét, akkor a kettő egymás mellett nem működik, cserélgetni tudom azt, közben feljön a mutitask sáv bal oldalt. Az egészet én magam sem értettem meg, lényeg, hogy teljesen logikátlan és nehéz volt. Az pedig, hogy egy gép támogatja a multitouch-ot nem jelenti azt, hogy elég jó ahhoz, hogy érdemben lehessen vele navigálni. Ez a mostani gépek 90%-ra igaz. Mások vagyunk.
-
Destructo
senior tag
Hm...egyre érdekesebb ez a win8 téma...

-
DS39
nagyúr
köszi. (neked is =WiNTeR=)
ez a memória/programkezelés és az akku kímélés hasznos lehet, a boot gyorsaságával eddig sem volt gondom, pedig nem használok SSD-t, de erről már olvastam hogy olyan gyors a 8-as e téren hogy már-már az emberi reakcióidő határát súrolja ha az ember be akar lépni a bios-ba/boot menübe.
-
kungzi
veterán
egyenlőre még nem tölthető, már nagyon kíváncsi vagyok rá. még nem próbáltam, de ezt tuti felrakom. és elvileg már magyar nyelven is lesz, bár nem magyar telepítéssel, hanem update formájában

-
Totheground
addikt
Telefonon begyere a metroUI, de pc-n nem kéne erőltetni.
-
plus44
veterán
De jó nekünk, hogy tölthetjük ezt a szuper op. rendszert..

Sub-ZeRo: nem akarok hitvitát kezdeni, ezt mindenki vegye figyelembe majd, mikor nekem esik, DE: mégis miben jobb? Mert ha azt mondom, hogy táblagépre szánja ezt a Microsoft, akkor azt mondom, figyeljetek: nektek nem kell az android, mert van saját, jól teszitek, adjátok a gépeiteket azzal. Megnézem milyen, mert miért ítéljek el úgy valamit, hogy azt sem tudom miről van szó. Megnézem és, te, ez király cucc. Ujjal teljesen kezelhető, látszik, hogy erre van optimalizálva, erre van kitalálva. Minden logikus, látszik az egyesítési kísérlet, hogy egy tető alá hozzuk a telefonos és táblagépes op. rendszert a Metro UI-val. Akkor fogom magam és megnézem milyen a PC verzió és mélységes megdöbbenéssel látom, hogy teljesen ugyanaz. Kipróbáltam, végigszenvedtem vele 2 órát, majd letöröltem. Na erre nem tudná ráakasztani a Samsung, hogy embereknek készült, mert aki ezt a Metro UI felületet egérrel, ne adj isten touchpad-dal akarja majd használni, az már most vágja le a kezét, mert valami förtelmesen logikátlan és nehéz kezelni. Akkora a kontraszt a Metro UI színes, óvodás felülete és a "megszokott" kék felturbózott Win7 felület között (amit most win8-nak hívnak), hogy értetlenkedve áll az ember és megkérdezi, hogy kényszerít engem valaki, hogy Windows-t használjak? Aztán egyből rájövök, hogy nem, és vagy használom a win7-et addig, amíg támogatott lesz, vagy szedem a sátorfámat és megyek át Macre...
-
=WiNTeR=
senior tag
Ma már lesz Win8RP? Teljesen le vagyok maradva.

-
modd3r
őstag
Ebből már lesz magyar?
-
gabo89
senior tag
" Az ARM és Intel processzorokon egyaránt üzemelő..."
Szerintem ez így nem helyes.
ARM és x86 architektúrás processzorok lenne a pontos megfogalmazás. -
Blyan
félisten
És kínai lesz?
Forradalmi. 
-
-
dragoners
tag
Elvileg már 15:00 óra óta kint kell lennie. Vagy nagy lesz az öröm, vagy nagy a pofáraesés, Utobbi akkor, ha tényleg a júniusi konferencián mutatják be

-
Воланд
titán
ma elvileg 18:00-tol toltheto lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De legalább ideírom, hogy 15-per alatt lejött.
Kipróbálom.
Aztán itélkezek

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)