- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Hátha van itt még valaki...
Ma pofira esett a kis drága...Nem volt rajta sajnos védőüveg külön, bár szerintem az sem védte volna meg mivel egy adapter szélénekesett kb fél méterről. Használható maradt ép az érintőpanel és rátettem egy üvegfóliát is most és így is pöpec a kezelés csak hát az esztétika. Érdemes cseréltetni vagy gyűjtsek más telóra szerintetek?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
Sierra8
újonc
HTC Desire 626 A kamera alkalmazás váratlanul leállt!
A kamera alkalmazás váratlanul leállt.Ezt írja a telefonom HTC desire 626.A zseblámpa sem működik,ugyanezt írja ki.A képernyőkép funkció viszont működik.Mi lehet a gond és a megoldás?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
_Roy_
tag
sziasztok
olyat csinál a telefon hogy töltés közbe be volt kapcsolva aztán egyszer csak kikapcsolt és azóta be se kapcsol nem világít rajta semmi és gépre dugva se történik semmi
nem a saját töltőjével volt töltve, annyit tudok, hogy 2A -es a töltő
valakinek tapasztalt, ötlet, sajnos nincs másik aksi amivel ki tudnánk próbálni
üdv[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
Havernak 626G van és 4.4.2 ami érdekes.
-
Bogyi007
veterán
válasz
sharkypeti #134 üzenetére
Képernyőfotó?
Amíg elkészül (hangerő gomb lefele + bekapcsoló gomb egyszerre lenyomni) addig mutatok én egy fotót...
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok! Én még csak próbálgatom a telefont. Közvetlenül a wifi ikon mellett fent mi az a dupla villám vagy Nationale-Nederlanden (NN) -szerű ikon?
OnePlus 12
-
Chuck Norris
senior tag
Az enyémnek már be is csíkozódott a kijelzője
Mivel teljesen karcmentes a telefon, a Telekom garanciában javítja, azt ígérték nagyjából két hét.
-
Chris2
csendes tag
Sziasztok. Hogy lehet kikapcsolni a billentyűzetnél az automatikus szócserét? Az ajánlatok kellenének, csak ne cserélje automatikusan. Üdv.
????????
-
Bogyi007
veterán
válasz
Skorpio.59 #129 üzenetére
Telekomos emberkének szólj hogy nézze már meg a SAJÁT YOUTUBE csatornájukon levő videót a telefonról.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
Skorpio.59 #129 üzenetére
Telekomos van és 2GB.
-
Skorpio.59
aktív tag
Sziasztok! Telekomtól venném, de fogalmuk sincs ,hogy hány RAM-os. Most beszéltem velük és azt mondja az ember,hogy náluk csak az 1GB-os volt és van. Akkor most mi az igazság?Az lehet ,hogy csak a vásárlás után derül ki? Aki a T-től vette mindenkinek 2 GB-os? Köszi..
Adj szárnyakat a kisgyereknek,de hagyd,hogy magától tanuljon meg repülni!
-
Chuck Norris
senior tag
Két napos tapasztalat után mondhatom, hogy az automatikus fényerőt jobb kikapcsolva tartani, vagy legalábbis engem idegesít, hogy miközben nézem a telefont variálja a fényerőt, ráadásul nem is találja el, mert mindig túl alacsonyra állítja.
Tegnap felrakott egy ~700MB-os frissítést, nagyjából egy órán keresztül tartott neki, különbséget nem vettem észre semmit idáig. -
crue
őstag
válasz
Chuck Norris #121 üzenetére
Előfizetéssel van jó ára.
-
dakesz
csendes tag
Sziasztok!
Én is kíváncsi lennek 1-2 dologra amit sajnos a netről nem sikerült megtudnom illetve csak ködös infót kaptam róla....
Van e FM rádió a telóban (több oldal említi a specifikációknál viszont több kiemeli,hogy nincs benne)?
Milyen a kijelző típusa illetve milyen borítást kapott (pl.Gorilla glass 2-3-4)?
Automatikus illetve maximális fényerőnél mennyire látható napfényben a kijelző?
Rezgő motor mennyire érezhető pl. zsebben?Srry a sok kérdésért de éppen most szándékozok a Telekomnál venni egy ilyen masinát céges használatra
A -P-rivát -Ü-zenetekre illik válaszolniÜdv! dakesz ->>> dakesz felhasználónak 19 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
Rerrietllub #114 üzenetére
Ez remek, igaz még a válaszod előtt rendeltem egyet, amíg még volt a szürkéből, már meg is jött csak még ki sem bontottam. Azt mondta a telekomos csetben a Zoli, hogy ráadásul függetlent küldenek.
-
törölt tag
Hétfőn megrendelem. A KKV árlistába is bekerült az árcsökkenés végre.
Mennyire lehet a mobil adathasználatot paraméterezni? Én Huawei P8-at használok és itt beállíthatom, hogy az alkalmazások használhatják-e a mobiladatot avagy csak wi-fi-t.
-
Rerrietllub
tag
Bocsi, valamiért kétszer ment. 😃
Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
-
Rerrietllub
tag
válasz
Chuck Norris #112 üzenetére
Szia.
Én már sokszor használtam navigációhoz. Teljesen frankón működik, gyorsan talál jelet, stabil, nem szokta elveszteni. Nem volt még problémám vele.
Csak ajánlani tudom. 😊Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
-
Rerrietllub
tag
válasz
Chuck Norris #112 üzenetére
Szia.
Én már sokszor használtam navigációhoz. Teljesen frankón működik, gyorsan talál jelet, stabil, nem szokta elveszteni. Nem volt még problémám vele.
Csak ajánlani tudom. 😊Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
-
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok, GPS milyen benne? Ha gyorsan talál minden hálózati kapcsolat nélkül is jelet és meg is tartja stabilan akkor lehet be is fizetek egy ilyenre hirtelen.
-
törölt tag
válasz
cskamacska #110 üzenetére
Remélem a KKV árlistába is beteszik a változást. Még a kisker árlistában ami 05-02-től érvényes nincsenek benne ezek a változások. (Még jó hogy nem rendeltem meg múlthéten!
)
-
cskamacska
addikt
Lehet lesz némi forgalom emelkedés itt nemsokára, mert Telekom épp lezakciózta a Desire 626-ot. Dominóval 49k, előfizetéssel rendre 48-42-38-28 ezer forint. Ha talán nem is az év vétele, de már értelmes árban van, és legfőképpen a Telekom 40000 forint környékén most először a 626 képében kínál végre 2GB RAM/16GB tárhely kapacítású telefont az 1/8-as rettenetek helyett. Eddig ugye a Huawei P8 lite és a 626 egyárú 60000 forintos szintje kiváltsága volt, de ott meg a P8 lite csúnyán elpaskolta ár-értékben a HTC-t, pláne hogy még mindig 25 ezer forintos Huawei B0 okosórát adnak amellé, az árcsökkentés szükséges és helyes döntés volt.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
HaJózsi
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy ez a telefon marshmallow frissítéssel, hogy áll? Utána kerestem, de csak ígérgetéseket találtam... Kiadta már a frissítést a HTC?'Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz.' - Albert Einstein
-
Bogyi007
veterán
A kinyitható tokot innen rendeltem és rendeltem egy szilikontokot is 1.56 dollárért - postaköltség egyik esetében sincs.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszönöm, mindkettőtöknek. Kicsit félek, hogy nagy lesz neki, de majd megszokja.
Van aki esetleg kéket használ? Nem nagyon "strandkorlát" kék?
Sajnos a telekomnál nincs túl nagy választék. Szürke vagy kék, de kicsit bizonytalan vagyok a színt illetőleg.
Amit tudnia kell neki: Facebook, Viber, Pinterest + nyilván telefon, sms, 2.db. email fiók. Ha ezek használata közben nem "omlik" össze akkor ok.
Komolyabb játékokkal (pl. Angry Birds 2, Badland, Asphalt8) elboldogul?
Melegedés mennyire érződik?Amúgy nem értem miért nincs egy MA "teszt" erről a készülékről...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tényleg senki nem használ 626-ot? Ennyire jó, hogy nincs miről írni?
-
Matada2.3
veterán
Srácok, akkor tuti az, hogy Magyarországon, a 410-es 2GB RAM-os telefon van?
Finn the human
-
floog
újonc
válasz
alcsika81 #83 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod, ez érdekes, ennek utána járok, mert hát azt gondolom kék színben az igaziés igen elkeseredtem, amikor a vodánál azt mondták, hogy nincsen. És akkor ezek szerint már jól működik a tokod!
Örülök, hogy meg vagy elégedve a fotóival, mert valamelyik HTC tesztben pont a Sony M4 Aqua kamerájával példálóztak... -
floog
újonc
válasz
alcsika81 #57 üzenetére
Szia!
Jól emlékszem, hogy a vodafone-nál vásároltad a telefonod? nekem ma azt mondták, hogy csak szürkében árulják a készüléket. Te kéket használsz vagy esetleg a szürkéhez vetted a kék tokot? passzol hozzá?
Kedves HTC fanok!
Mik a tapasztalatok eddig a Desire 626-tal? Én is HTC használtam már eddig is, de elérkezett az idő a váltásra, csak kicsit megrémítettek a 626 kamerájáról írt rossz kritikák. Milyenek a 626-tal készített fényképek?
Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
-
alcsika81
csendes tag
válasz
Rerrietllub #80 üzenetére
Szia! Jujj de örülök! Írok privit
-
Rerrietllub
tag
válasz
alcsika81 #74 üzenetére
Szia.
Én Egerben lakom és nem rég lettem egy ilyen teló boldog tulajdonosa. 😊
Nincs ilyen tokom, de ha gondolod, akkor a tiédet kipróbálhatjuk az enyémen, hogy ezen működik-e.
Egyébként én is a vodafone-tól vettem, nagyon meg vagyok elégedve vele, mondjuk nekem már ez a 3. Htc-m. Sose volt velük gondom, szinte az összes gyártó droidos telóját próbáltam már. Nagyon stabil a Htc, sosem fagy, nagyon ritkán indítom újra. A 626 viszonylag fürge, az én igényeimet teljes mértékben kielégíti. 😊Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
-
Bogyi007
veterán
Eszméletlen ez a telefon, napi használat mellett, közelebb van a 2 napos akkuidőhöz mint a másfélhoz. És ki/be kapcsolni se szoktam igazán és frankón működik. Stabil és kedvelt volt a Windowsos telóm, de ez köröket ráver...
-
crue
őstag
Sziasztok!
Aki a Telekomnál vette a telefonját meg tudná nekem mondani, hogy pontosan melyik verziót árulják? Eddig vagy háromfélével találkoztam teszt olvasások közepette (Snapdragon 210, 410, MTK valami, 1, 1.5, 2 GB RAM). Valamint érdekelne, hogy melyik android verziónál tart most ez a típus?
Előre is köszönöm! -
Lacus33
csendes tag
Nekem Xperia mini pro-m volt és azt váltotta szintén a lumia 625
és most a 626
alcsika81
Akkor nincs több ötletem. Bár még egy, ha valakinek a közelben lenne egy ilyen telefonja esetleg ilyen tokja akkor még lehetne nézni a telefonod működik e abban a tokban illetve a Te tokodban működik e a másik telefon. Így ki lehet szűrni hogy a beállításokkal van e gond vagy maga a tok nem működik. Viszont ez leírva jól hangzik de találni a közelben ilyen telefont már nem egyszerű. Tokot meg végképp nehéz.[ Szerkesztve ]
-
Lacus33
csendes tag
válasz
alcsika81 #67 üzenetére
A kérdésedre válaszolva nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel.
Szeretem a testre szabhatóságát. Számomra elég gyors. Az egész készülék kellemes csalódás volt.
Bár még nekem sem volt HTC-m. Az utolsó androidos készülékem után azt mondtam soha többé android
és akkor jött 2 év windows de ha ez ilyen jó lesz végig akkor lehet a következő is HTC lesz. Mondjuk a régi droidom is jó volt kb. fél évig.
A tokról annyit hogy ahol az ujjam van nekem az volt kiesve de most kipróbáltam anélkül és úgy is működik.
A dot view progiban engedélyezve van a dot view használata? nem tudom hogy azt nézted e már. -
alcsika81
csendes tag
Egyébként Ti hogy vagytok a telefonnal megelégedve? Én személy szerint nagyon szeretem, eddig még nem volt HTC telefonom. Ez a Sense kezdőoldal nagyon praktikus és jó dolog! A többi személyre szabható funkciói mellett
-
Bogyi007
veterán
válasz
alcsika81 #60 üzenetére
Viszont valami megmozdult, végre kicsit többet lehet olvasni a telefonnal kapcsolatban.
Tegnap lekaptam az összes frissítést a Gmail kliensről majd ráfrissítettem, azóta mintha szinkronban frissülne a Windowsos telefonommal sőt 1-2 másodperccel talán hamarabb is jelez...
-
alcsika81
csendes tag
Bocsi, igen, tudom.
Nem telepítettem semmilyen alkalmazást azóta, csak a gyáriak vannak fent és az időkép.
Gőzöm sincs miért nem kapok értesítést... viszont, most hogy gondolkodom, nemrég volt a HTC-nek egy nagyobb frissítése (android) és mintha azóta történne ez.
Ha meg tudod oldani, le tudnád fényképezni a dot view tokot? Én az Ali-ról rendeltem és a véleményeket is elolvastam az eladóról és a termékről is és csak pozitív vélemények voltak, azért mertem megvenni. Köszönöm!
-
Lacus33
csendes tag
válasz
alcsika81 #54 üzenetére
Nem volt bennem semmi rossz szándék csak megpróbáltam segíteni. Nem tudtam mit csináltál és mit nem
Az e-mail problémával kapcsolatban még annyit, hogy amikor "elromlott" akkor nem történt semmi? Mármint nem lett telepítve új alkalmazás vagy bármi? Esetleg töröld a fiókod a telefonról és add hozzá újra. Nem tudom volt e újraindítva a telód mostanában. Azt mondják a droid rendszert hetente nem árt újraindítani.
A tokot honnan vetted? Eredeti? Én eBay ról rendeltem és mire megjött kicsit megviselődötta jobb alsó sarkából kiesett egy kis lemez vagy mágnes vagy mi. Azt vissza kellett rakni . Szerintem az is kell hozzá, hogy érzékelje a telefon a tokot.
-
alcsika81
csendes tag
Szia! Ennyire azért nem vagyok tapasztalatlan...
lány létemre...
már a dot view alkalmazást is frissítettem, sőt újra is telepítettem... De ez sem oldotta meg a problémát.
A gmail-nél is minden beállítás stimmel. Kb december elejéig minden ok volt vele, jöttek is az értesítések új e-mail érkezésekor. Azóta nem, vagy csak nagyon késve jönnek.
-
Lacus33
csendes tag
válasz
alcsika81 #52 üzenetére
Szia
Nekem ilyen telefonom van dot view tokkal és nekem működik rendesen.
Van hozzá egy program azt hiszem a play áruházban is megtalálható.
A neve meglepő módon HTC dot view
Ezt a progit tedd fel és elvileg működnie kell. Ezután ha megnyitod a programot ott tudsz beállítani különböző dolgokat mint pl. dot view téma stb.
A gmail szinkronizálással nem tudom mi lehet mert én beállítottam neki a gmail fiókot és onnantól kezdve nekem jelzi ha van új mail.
Lépj be telefonon a gmail fiókba ott keresd meg a beállításokat.
A beállítások menüben nekem 3 lehetőség van az egyik az email cím arra katt rá és ott lehet mindenféle értesítéseket állítani.
Ha ott minden jó akkor nem tudom mi lehet. Még én is csak tanulom a telefont -
alcsika81
csendes tag
Sziasztok! A dot view gond továbbra sem oldódott meg sajnos..
Viszont még egy kérdés, akinek ilyen telefonja van: Ti kaptok értesítést a bejövő email-ekről? Mert nekem csak akkor jön az értesítő, ha belépek a gmail-be és manuálisan frissítem... Valamiért nem szinkronizál... Valakinek hasonló probléma?
-
Bogyi007
veterán
Skacok, ez a telefon nem érdemel meg egy tesztet?!
-
törölt tag
sziasztok... pár napon belül boldog tulaja leszek e telefonnak.. milyen tokot vegyek hozzá? tokok ? köszönöm!
-
Domino79
csendes tag
válasz
Rerrietllub #42 üzenetére
Tényleg jó ez a Sense widget.
Tegnap reggel 5-kor vettem le a töltőről, most 23%-on van az akksi. Facebook, crhome, viber, volt kb. 7-8 hívásom, rövid beszélgetések voltak. Ilyen átlag használat.Azt se mondanám, hogy keveset nyomkodom, de túl sokat sem.[ Szerkesztve ]
HTC Desire 626
-
alcsika81
csendes tag
Sziasztok! Nekem is ilyen telefonom van, nagyon szeretem! Vettem hozzá egy Dot view tokot, viszont nem tudom használni, nem reagál rá...
Tudtok segíteni, esetleg mi lehet a baj? Köszönöm! -
Rerrietllub
tag
-
Domino79
csendes tag
válasz
Rerrietllub #40 üzenetére
Igen, én is Htc fan vagyok
Ez a negyedik Htc-ém. Szebb képeket készít mint az 500 és használat közben sem tapasztaltam akadást. Az tetszik az új Sense felületben, hogy mikor rááll az otthoni wifire a telefon egyből az általában otthon használat parancsikonokat rakja a kezdőképernyőre, de a munkahelyi környezetbe meg átvált amit ott használok. Ezt lehet szerkeszteni is.
HTC Desire 626
-
Rerrietllub
tag
Akkor mondhatni te is Htc fan vagy, nemcsak én. :-D
Egyre jobban úgy gondolom, hogy ez a telefon lesz az utódja nálam a desire 500-nak. Eddig nekem a Htc-k váltak be a legjobban, pedig szinte már az összes gyártó készülékét kipróbáltam. Igazából egy M8 vagy egy M8s-t szeretnék, de ezek elég húzósak árban már nekem.Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
-
Domino79
csendes tag
válasz
Rerrietllub #38 üzenetére
Szia!
Én is vártam, hogy melyik telefon legyen. Én a Samsung Galaxy A3-at meg az Lg G3-at nézegettem. De mikor megláttam a Htc-ét nem volt kérdés, hogy ez lesz. Mondjuk nekem csak Htc telefonom volt, mindig ezek tetszettek a legjobban. Ennek 16GB a belső memóriája, nekem bőven elég. Nekem gyorsaságra is megfelel.
Igen, én is Vodafonos vagyok és elég kedvező áron eltudtam hozni.HTC Desire 626
-
Rerrietllub
tag
Szia.
Köszi a választ. Én is nagyon elégedett vagyok a desire 500-zal. Szeretem nagyon. Probléma nélkül üzemel. Ezért is gondoltam rá, hogy biztos jó lenne a 626 is. Az előbb felsoroltak közül nekem ez lenne a legszimpibb. Kissé lassúnak gondolom a nyolc magos m4 és a szintén nyolc magos p8 lite-hoz képest. De lehet csak én gondolom így.
Egyébként én a vodafone-tól akarom rendelni, nem tudom neked is onnan van-e? Most nemrég lett olcsóbb náluk ha jól tudom. Elég kedvező áron adnák nekem. Legalábbis a másik kettőtől olcsóbban.Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
-
Domino79
csendes tag
válasz
Rerrietllub #36 üzenetére
Szia!
Én is két évig Desire 500-at használtam, egy gondom volt vele, hogy az sd kártyát eldobta, de ezen kívül más baja nem volt, nagyon szerettem. Most cseréltem le Desire 626-ra, nagyon elégedett vagyok vele. Snapdragon 410 2GB Ram-mal nagyon szépen dolgozik. A GUI akadásmentesen dolgozik, akksi is jól bírja, két napot simán teljesít átlag felhasználással (facebook, crhome, viber). Szóval nekem tökéletes.HTC Desire 626
-
Rerrietllub
tag
Sziasztok.
Telefon vásárlás előtt állok. A vodánál lejárt a hűségem, így hosszabbíthatok. A kiszemeltek:
Sony M4 aqva, Htc Desire 626, Huawei P8 lite esetleg Alcatel Idol 3.
Árban nem sok az eltérés, most egy Htc Desire 500-at nyúzok két éve nagy megelégedéssel. Kíváncsi lennék a véleményetekre.
Előre is köszi.Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
-
Pedy1225
tag
Sziasztok! Még senkinek nincs ilyen telója?
-
Ricardo
titán
Fehérben nem is rossz. Majd kiderül milyen lesz. Az ár is érdekes lehet. remélhetőleg nem árazzák túl. Kis fogyasztás ide vagy oda, az akku lehetne combosabb.
-
Flind
senior tag
(#22) jacis: Szerintem is.
Szerk: Véletlen új lett.
[ Szerkesztve ]
-
Jó kis kőzépkategoriás teló lesz, és a színe "cuki"
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
ctvagyok
őstag
Ez sem lesz apró darab
-
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Viktor0610 #26 üzenetére
Ez nem minősül erőfitogtatásnak?
-
-
Wildpath
tag
Azt a htc feliratot kéne alulról eltávolítani és bejövős lenne.
Lumia 1020 // https://www.flickr.com/photos/134271638@N08
-
jacis
nagyúr
A HTC készülékek dizájn téren nagyon el vannak veszve manapság.
Az utolsó pofás készülékük a One X volt szerintem.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
KrAt
veterán
No akkor most nyugodjon le mindenki, mielőtt szankcionálnom kellene...
-
vicze
félisten
Jaj,"de szép színe van kendnek".
A rózsaszínre PS-ezett HTC logo nagyon adja...
[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
Hmm...bejövős!
Simán eltudnám képzelni következő telómnak! (nyilván nem rózsaszínben)
Ami meg az előlapi kamerát illet, jó, hogy végre valamelyik gyártó nem 0,2 megapixeles szarokat rak a telóiba, pl videóhívásnál igen is, hogy rengeteget számít!
Csak legyen normális ára, és már veszem is!Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
kbyte1024
veterán
válasz
Dr.Anonymus #7 üzenetére
Gondoltam, csak poénból írtam szint
fehérbe meg jól is néz ki.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
roli543
őstag
A Samsung lassan leszokik a ronda plasztik hátlapokról, erre a HTC átveszi. Szörnyű.
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Xaels
félisten
A Desire 626 a két hónappal ezelőtti modellhez képest láthatóan nagyobb előlapi lencsét kapott (ami mögött állítólag 5 megapixeles szenzor lapul), ami azt jelentheti, hogy a Desire Eye után a szóban forgó modell lehet a következő önfotózásra (mások kedvéért: szelfizésre) kihegyezett HTC okostelefon.
Már az M8-ban is 5Mp-es volt az előlapi kamera, meg a Desire 816-ban is... Most minden telefonnál el fogjátok lőni ezt a szelfizős dumát amibe nem valami fos VGA modult raknak előre? A Desire Eye más tészta.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Márko88
aktív tag
Teljesen jó középkategóriás modell. Minden benne van ami kell.
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC következő középkategóriása a márciusi MWC-n mutatkozhat be, az @upleaks azonban már most közzétett néhány renderképet és információt.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Fujifilm X
- Automata kávégépek
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó