Kiszivároghatott a Desire 626

Hirdetés

November végén mutatkozott be a HTC Desire 620, márciusban azonban máris érkezhet a hatszázas sorozat következő tagja, a Desire 626. Az információt az @upleaks twitteres csatorna szellőztette meg, és képeket is közölt a várható specifikációk mellett. A Desire 626 a két hónappal ezelőtti modellhez képest láthatóan nagyobb előlapi lencsét kapott (ami mögött állítólag 5 megapixeles szenzor lapul), ami azt jelentheti, hogy a Desire Eye után a szóban forgó modell lehet a következő önfotózásra (mások kedvéért: szelfizésre) kihegyezett HTC okostelefon. A hátlapi modul 13 megapixeles lehet.

A Desire 626 hasonló specifikációkkal érkezhet, mint a Desire 620

A készülék 5 hüvelykes képátlóval és HD panellel érkezhet, a készülék lelke a Snapdragon 410-es vagy egy középkategóriába szánt MediaTek SoC lehet. A mobil egyik kérdőjeles pontja az akkumulátor lehet, a Desire 626 ugyanis állítólag mindössze 2000 milliamperórás telepet kap, ugyanakkor a HTC híresen takarékosan bánik az energiával. A Desire 626 a márciusi MWC-n mutatkozhat be, a One M9 társaságában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC Desire Eye - szemmel ver

    A HTC gondolt egyet, és piacra dobott egy 13 megapixeles szelfikamerával megtámogatott mobilt, aminek hardveresen sem kell szégyenkeznie.

  • Új HTC Desire bukkant fel Tajvanon

    Vélhetően a Desire 516 utódja járhatott a tajvani hírközlési hatóságnál a megjelenéshez szükséges engedélyek megszerzésére.

  • Kínában sikertermék lehet a Desire 820s

    A világ legnépesebb országában több mint 1,26 millió érdeklődő jelezte vételi szándékát a 64 bites nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel rendelkező HTC óriásmobil iránt.

  • Készül a Desire 816 kompakt kiadása

    Nyolcmagos MediaTek processzorral és öthüvelykes kijelzővel érkezik a HTC Desire D816 frissített kiadása.

Hirdetés