Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
#32839680 #32 üzenetére
Valamiért mégsem lettek megvalósítva.
Ott van például a második kép. Szép, de nem tudom elképzelni, hogy a hátlap ennyivel nagyobb legyen az előlapnál. Nem erre halad az egész. Fordítva talán. Akkor nagyobb kijelző férne bele.
A harmadik kép ha jól emlészem még egy S3 concept volt. Nekem is tetszik, de most már a hetet várjuk, és valamiért (az okát nem tudom) mégsem lépték meg.Az S7 concept meg majd kiderül, de nem hiszem hogy ilyen lesz.
A HTC esetében is voltak jó elképzelések, de olyan, mintha a gyártó nem futott volna ezekbe bele.
Mindamellett vannak olyan elrugaszkodott rajzok is amiknek a gyakorlati megoldása minimum problémás lenne. -
Ricardo
titán
válasz
#32839680 #18 üzenetére
Nincs nagy mozgásterük. Minden gyártónak megvan a saját formája. Egy batár nagy kijelző, körülötte vékony kerettel alapból nem a lehetőségek tárháza. Az meg pláne nem segít, hogy amint valaki megpróbál eltérni az eddigi formától, tuti valamelyik konkurens talál valami hasonlóságot és már fizethet is.
-
Ricardo
titán
Nekem is jobban bejön a szögletesebb forma. remélhetőleg az árazása kicsit normalizálódik, mert az elmúlt időszakban elgurultak az árak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged