- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
És meg is van, hogy ki veszi át a helyét: [link]
-
Schuler888
senior tag
A kinai mar csak kinai marad. Nah ezt nem ertik sokan, mi a gyartasi megbizas, es mi a vevoi elvaras es qi, amin be is zakozott a kinai probalkozo... dehat.. "jajj mar, minden kinaban keszul"
-
Benőke
őstag
Autóiparban dolgoztam, és a legkisebb mértékben sem engedték a beszállítóknak hogy az auditált terméken engedély nélkül változtassanak. Akkor sem ha tudott hogy hibás, akkor hibásan kell gyártani. Ritka de volt ilyenben is részünk. Engedély nélküli változtatásért kiestünk volna a beszállítói láncból. KB azonnal. Nem kevés presztízs és iszonyatos anyagi költségek mellett
Ameddig tervezés és minta gyártás van addig elfogadnak javaslatokat, ötleteket de ha véglegesítve van a termék akkor semmi változtatásra nincs lehetőség. És nem hiszem hogy más iparágban engedélyezve lenne. Sem a technológián sem semmin nem lehet változtatni. Titkárnőt be lehet ültetni targoncázni meg a portásnak kicserélni a TV -t, de ami a gyártást érinti azt jóvá kell hagyatni. Anyagi és bizalmi kérdés is.
-
jerry311
nagyúr
Teljesen mindegy, hogy volt-e hatassal a termekre. Ha a szerzodes nem enged modositasokat, akkor nem modosithatja a gyarto a termeket.
Egyebkent sajnos kotelezo a vevo oldali minosegellenorzes, mert a gyartok hajlandok sajat oldalon olcsositani a gyartason, ami altalaban a minoseg rovasara megy.Ha szeretnel tomor tolgyfa butort, akkor nem akarod hogy az asztalosod furnerozott fenyot adjon neked ugyanolyan arban.
-
Essentials
aktív tag
Ez a mi szempontunkból nem csak abból érdekes hogy okoz-e látványos változást a kijelzőkben, hanem abból is hogy a kínaiak ha ezt el tudták volna sunnyogni, akkor a későbbiekben felbátorodva újabb változásokat is eszközölnének, amik a vevő ( Apple ) beleegyezése nélkül történhetnek meg. Hál istennek az Apple-höz jól helyre mentek a pofonért, ha nem lenne olyan magas a mérce, már rég gyárthatnának NAGY mennyiségben iPhone kijelzőpaneleket (is). Ha az Apple által diktált feltételek szerint dolgoznak, az végeredményben nekünk is jó. Vagy 5-6 éve szoros üzleti kapcsolatban vannak, az Apple rengeteg pénzt tolt beléjük, de még mindig nem tudják maradéktalanul learatni ennek a gyümölcsét. Ez viszont egy visszajelzés felénk is, hogy működnek valamiféle minőségbiztosítási folyamatok.
-
bteebi
veterán
válasz
viragdani01 #3 üzenetére
Szerintem már nagyon régóta nincs passzív mátrixos telefonkijelző.
-
-
janeszgol
félisten
válasz
viragdani01 #3 üzenetére
Elképzelhető, hogy nem is lesz róla több infó. Ez már nagyon belső kommunikáció lenne. Cég titok ugye.
A BOE most nyírta ki magát? (Bár a többi gyártó - akár a Samsung is - rá lesz szorulva.) -
viragdani01
HÁZIGAZDA
Nem vagyok jártas a mikroelektronikában (sajnos), de azt hiszem, hogy az új iPhone-ok már nem pmoled kijelzőket használnak, hanem aktívat, így az említett tft-réteg kell a pixelek életre hívására és altatására, szóval ha belenyúl a beszállító, lehet, hogy könnyebben hibásodik meg a kijelző, azért meg a vásárló az Apple-t fogja szidni, nem a BOE-t. Kerestem egyébként, de nem igazán találtam róla többet egyelőre, engem is érdekel, nem adom fel.
Több forrást is átnéztem, de egyik sem írt többet, az említett mondatot is az Elec című lapnak mondta egy informátoruk.
-
joey04
titán
Pedig repülhetne a BOE...
-
"Másrészt pedig a BOE állítólag olyan változtatásokat eszközölt az Apple által tervezett OLED panelen, például a vékonyréteg-tranzisztor áramköri szélességének bővítésével, melyeket a megrendelő észrevett"
Oké, de volt ez bármiféle hatással is a termékre? - Nem derül ki.
Teljes fordítás helyett ezt most ki kell kutatni, hogy pontosan mit is takar, mert áramköri ismeretek nélkül nem fog menni
Új hozzászólás Aktív témák
ma A chiphiány mellé az Apple engedélye nélkül módosíthatták a beszállított OLED paneleket is, három hónapja takaréklángon dolgoznak.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest