- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Na ezaz, visszajuttatom a hozzászólásomat a múltba és perelni fogok!
Csak mint említettem, nekem ebben annyi a gubanc, hogy ha oldalirányú felületek között is tartani kell a mikronos pontosságot, akkor a légpárna nem segít, ott nem hinném, hogy átlagosnak nevezhetnénk a megmunkálás pontosságával szembeni igényt. Én csak egyfajta "háromszögjel" keresztmetszetet képzeltem el. Az is nagyobb felület, de van légpárna.
Egyébként tényleg poén, elképzeltem, a rendszer gyengepontja lehet nagyobb hűtésigény (nagyobb alap) esetén a nagy méretű réz alapban a rosszabb hővezetés és emiatt javasoltam a mini-hőcsöves rendszert csak az alapba. Erre mit látok a pdf-ekben és most az általad linkelt képeken? Hibrid megoldást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest