Hirdetés
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megtollasodik középkategória
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quant89
tag
Nem tudom miről beszélsz, mi az öngól?
Azt meg kikérem magamnak, hogy fizetett fórumozó lennék(én inkább rólad tudnám elképzelni).
Kiforgatod a szavaimat semmiféle felmérésről nem beszéltem semmiféle közvélemény kutatást nem tartottam, annyit mondtam, hogy egy barátom pont az üzem idő miatt váltott iphoneról sonyra pont.Nem tudom miért jössz mindig a számokkal? ebben a cikkben egy számról volt szó az pedig az aksi hátulján virít, és az elég gyatra így 2015 vége fele.
De ha te inkább az alapján választasz terméket, hogy mennyi a gyártó cég bevétele akkor csak gratulálni tudok, a te pénzeden gazdagszik meg, nem az enyémen
Én pedig inkább ezeket veszem figyelembe: ha valakinek/től küldeni/fogadni akarok fényképet, videót stb. csak egy érintés,
kivéve ha iphone os az illető mert akkor még netet kell neki osztanom, mert 260 ezres teló mellé nem futja (true story), de azt is megoldom.
Ha valahol töltő kell és az enyém nincs nálam már 2 napja (mert annyit ki kell hogy bírjon egy 2015 ös jó drága teló), a legutolsó tanyán is akad egy micro usb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Úgy tűnik, az Apple is csatlakozott az idei telepzsugorítós trendekhez: az iPhone 6s akkumulátora egy hivatalos videó szerint valamivel kisebb, mint a tavalyi modellé.
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest