- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
"(#74) Touch-ko Nem mindenhol van wifi vagy 3 vagy 4g, ha utaznál sokat az országban tudnád.
A mai forgalom korlátos netekkel nekem amúgy sem pálya.
Ha egy gyártó elhagyja az sd-t legyen csak az ő baja."
-Nalunk van. Meg a metromegallokban is, eleg gyors. Vonaton, ha tavolabb utazom, esetleg repulon is ha messzebb megyek.
A 3, valamint a 4G-s lefedettseg pedig a kornyekunkon teljesen jo. Szoval nekem marad az egyszerubb, modernebb eleresi lehetoseg. Nalunk rengeteg konstrukcioban van unlimited data, szinte sz.rert-h.gyert... Nekem igy megeri, mert nem babralok a memoriakartyaval, nem hagyom el, stb.. Volt egy idoszak talan tavaly, mikor 4-5 mem kartyat is talaltam egy par het leforgasa alatt. Meghozza a legelvetemultebb helyeken, pl lift.. -
joey04
titán
Tudod én teszek rá, hogy mi van az akksira írva, a saját tapasztalatom az, hogy nem gyengébb mint az átlag és ezt támasztják alá a gsmarena tesztjei is évről évre. Hozzáteszem morgok, mert inkább legyen vastagabb és bírja tovább, ezt vallom én is. De sajnos egyáltalán nem rossz az üzemideje a többiekhez mérve így 2015 vége felé sem.
-
joey04
titán
Az indok mindegy, a csábítás a lényeg. Ami a cégek részéről érthető kampányolás, de részedről (ha csak nem fizettet fórumozó vagy) öngól, az említett számok miatt. Ismerősök meg ismerősök ismerőse nem számít, a globálisan lehozott számok a példák nem ilyen kis alacsony számú, elfogult saját felmérés.
-
Touch-ko
őstag
Lol. Tudom, miert irtad.. Trollkodas miatt.. Joey mar megirta a valaszt.
Nem melesleg az NFC-nel es a BT-nal az Airdrop gyorsabb, a memoria kartyakat egyre tobb gyarto hagyja el. Mar a ket androidos csucsmodell sem bovitheto
Pendrive-ra masolt szovegre pedig erdekelne egy valos eteszeru pelda
Inkabb tarolom felhoben es nem kell pendriveJoey kommentjere pedig erdekelne a reakciod, mert hasonlot akartam en is irni..
-
joey04
titán
Piszkálódásnak jó, ám pici utánanézés után rájössz, hogy ez hatalmas öngól. már nem maga a kezdeményezés a sony részéről, hanem a te piszkálódásod. Ugyanis az iPhone 6 és 6 plus sikere pont nem az eddigi iPhone usereknek köszönhető, hanem annak, hogy a vásárlók nagy része Androidról jött át. Éppen ezért ennek több értelme van. És "kicsit" profibb is. Még az alkalmazásokat is áthozhatod, ami ingyenes azt letölti, a fizetőseket meg listázza. Cinkes, hogy droidról iPhone-ra sok szempontból szinte teljesebb mentést tudsz átvenni, mint droidról droidra, ha csak a nyers Google féle lehetőséget nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Úgy tűnik, az Apple is csatlakozott az idei telepzsugorítós trendekhez: az iPhone 6s akkumulátora egy hivatalos videó szerint valamivel kisebb, mint a tavalyi modellé.
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest