Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Megtollasodik középkategória
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
"(#74) Touch-ko Nem mindenhol van wifi vagy 3 vagy 4g, ha utaznál sokat az országban tudnád.
A mai forgalom korlátos netekkel nekem amúgy sem pálya.
Ha egy gyártó elhagyja az sd-t legyen csak az ő baja."
-Nalunk van. Meg a metromegallokban is, eleg gyors. Vonaton, ha tavolabb utazom, esetleg repulon is ha messzebb megyek.
A 3, valamint a 4G-s lefedettseg pedig a kornyekunkon teljesen jo. Szoval nekem marad az egyszerubb, modernebb eleresi lehetoseg. Nalunk rengeteg konstrukcioban van unlimited data, szinte sz.rert-h.gyert... Nekem igy megeri, mert nem babralok a memoriakartyaval, nem hagyom el, stb.. Volt egy idoszak talan tavaly, mikor 4-5 mem kartyat is talaltam egy par het leforgasa alatt. Meghozza a legelvetemultebb helyeken, pl lift.. -
joey04
titán
Tudod én teszek rá, hogy mi van az akksira írva, a saját tapasztalatom az, hogy nem gyengébb mint az átlag és ezt támasztják alá a gsmarena tesztjei is évről évre. Hozzáteszem morgok, mert inkább legyen vastagabb és bírja tovább, ezt vallom én is. De sajnos egyáltalán nem rossz az üzemideje a többiekhez mérve így 2015 vége felé sem.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Az indok mindegy, a csábítás a lényeg. Ami a cégek részéről érthető kampányolás, de részedről (ha csak nem fizettet fórumozó vagy) öngól, az említett számok miatt. Ismerősök meg ismerősök ismerőse nem számít, a globálisan lehozott számok a példák nem ilyen kis alacsony számú, elfogult saját felmérés.
-
Touch-ko
őstag
Lol. Tudom, miert irtad.. Trollkodas miatt.. Joey mar megirta a valaszt.
Nem melesleg az NFC-nel es a BT-nal az Airdrop gyorsabb, a memoria kartyakat egyre tobb gyarto hagyja el. Mar a ket androidos csucsmodell sem bovitheto
Pendrive-ra masolt szovegre pedig erdekelne egy valos eteszeru pelda
Inkabb tarolom felhoben es nem kell pendriveJoey kommentjere pedig erdekelne a reakciod, mert hasonlot akartam en is irni..
-
joey04
titán
Piszkálódásnak jó, ám pici utánanézés után rájössz, hogy ez hatalmas öngól. már nem maga a kezdeményezés a sony részéről, hanem a te piszkálódásod. Ugyanis az iPhone 6 és 6 plus sikere pont nem az eddigi iPhone usereknek köszönhető, hanem annak, hogy a vásárlók nagy része Androidról jött át. Éppen ezért ennek több értelme van. És "kicsit" profibb is. Még az alkalmazásokat is áthozhatod, ami ingyenes azt letölti, a fizetőseket meg listázza. Cinkes, hogy droidról iPhone-ra sok szempontból szinte teljesebb mentést tudsz átvenni, mint droidról droidra, ha csak a nyers Google féle lehetőséget nézem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Úgy tűnik, az Apple is csatlakozott az idei telepzsugorítós trendekhez: az iPhone 6s akkumulátora egy hivatalos videó szerint valamivel kisebb, mint a tavalyi modellé.
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest