- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunyaMacs
aktív tag
Elvették a munkáját!
-
De en dolgoztam a T-nel azert irtam amit irtam. Sok dolgot lehetett volna maskeppen szebben jobban. Csak a parancs mas volt...
Oké, akkor bevallom én is dolgoztam
és ott nem volt ilyen parancs - ellenben minden olyan alkalmazásra, aminek volt internetes kapcsolata, ráengedték a biztonságiakat, akik nagyon profik voltak. És akár hónapkot is csúszott inkább a bevezetés, amíg nem felelt meg a követelményeknek. Szóval ilyen nem történhetett volna meg.
-
Snoop-y
veterán
Ezt tudom. De en dolgoztam a T-nel azert irtam amit irtam. Sok dolgot lehetett volna maskeppen szebben jobban. Csak a parancs mas volt...
Ettol fuggetlenul nem zarnam ki a programozo felelosseget de hidd el siman megtortenhetett, hogy megmondtak milyen legyen amit ir. Lehet +1 ora lett volna berakni a szerver oldali validaciot csak nem volt ra ido mert azt mondtak, hogy kuss ez igy jo ne foglalkozzal semmivel egyel zsomlet kiflivel... -
borg25
senior tag
-
kisssgeri
csendes tag
Aki most szeretne egy jól fizető fejlesztői állást, mindenféle (informatikai) képzettség nélkül, annak elég csak besétálnia a Tré-Systems-hez, hogy jöttem "dolgozni"....
-
maross
nagyúr
Hulyebiztossag kategoria az, hogy 10 forint helyett beirod a "béla" szoveget es nem makkan meg a progi. Az hogy olcsobban meg tudod venni egy nonszensz trukkel mar kicsit mas. Boven megerdemelték amit kaptak, akik ilyet ki mernek adni a kezukbol, es utana még magyarazkodnak + feljelentik az embert...
-
jerry311
nagyúr
Egy fejlesztő azt fejleszt, amit kérnek tőle. Ez eddig tiszta.
Hogy miként írja meg, milyen ellenőrzéseket tesz bele az már más kérdés.
Csak 2 félévet tanultam programozást, de az oktató elvárta, hogy hülyebiztos legyen a program.
Ha a felhasználó beírhatja a requestbe, hogy a 12k HUF-os bérlete csak 0 HUF legyen, az nem hülyebiztos. -
janeszgol
félisten
Eleg nagy presztizs veszteseg lehet. Ha skippelik a munkakeresok a ceget, az sokba fajhat.
-
szkaroly
senior tag
Biztos vagyok benne hogy hamarosan "puhán" landolnak valamilyen jófizető állásba. Ilyen ügybuzgó harcosokra szükség van a magyar közigazgatásban. Ott az ész úgy sem fontos.
-
hemaka
nagyúr
Rekt
-
Messen
csendes tag
válasz
szupermacs #3 üzenetére
Valószínűleg nem kellett, csak a sajtó most értesült róla.
-
szupermacs
veterán
Jobb később, mint soha. Vicc, hogy ennyit kellett rá várni.
-
myckie2
őstag
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Következő hír az lesz, hogy mindkettő a Minisztériumban kapott állást. Nem csak ők voltak a ludasak, szóval én semmi reményt nem látok itt.
-
bollokcs80
Korrektor
Végre egyszer egy botrány miatt a vezetőt rúgták ki és nem a beosztottat?!
Talán van még remény....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest