- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
janeszgol #40 üzenetére
"Lehet anno elbaltázott lépés volt az 5 col FHD panellel megjelenni."
Szerintem meg pont az az ideális... Időnként úgyis látszanak a pixelek (játékoknál minimálisan zavaró), de egyébként gyönyörű képük van. A QHD (78%-kal több pixel), pláne a 4K (négyszer annyi pixel) viszont szerintem teljesen értelmetlen egy telefonba, mert sokkal nagyobb az erőforrásigényük, még a legerősebb SoC-kat is alaposan megdolgoztatják.
#43: "Ez a "szerencsére nem QHD, mert az hülyeség" vélemények még mindig kellenek ide? Nem unjátok?"
Nem. Ha már majd kellően erős lesz a hardver, akkor tőlem akár 8K is lehet a felbontás 2"-on is, de nemrég még a menüben való lapozgatás is lagos volt QHD felbontáson (LG G3), nemhogy a játékok... Nem fog zavarni a feleslegesen nagy felbontás, ha nem vezet a telefon használatának észrevehető romlásához (lagolás, akadozó játékok, érezhetően kisebb üzemidő). Nyilván javul a képminőség a nagyobb felbontás hatására, de nem éri meg minden áron.
-
Magnat
veterán
-
ctvagyok
őstag
válasz
janeszgol #10 üzenetére
Azért 6" és az FHD nem annyira acélos. Erősen közelíti a Retina felbontását. Egy 5s meg a G4 között szemmel látható a különbség még normál távolságokból is. Közelről meg pláne. Persze ettől meg bőven elég az FHD, de szerintem 400ppi alá nem nagyon kéne menni csúcskategóriaban.
Meg mindig a P8 a legszebb huawei nekem. Bár ez a Mate S féle design sem rossz.
-
Black&White
addikt
válasz
janeszgol #25 üzenetére
Az előző postban írtam is, hogy a nemzetközi verziók azok tudják.
Ezeket kapod itthon a T-nél, vagy az edigitálban.
És ezek a nemzetközi verziók általában az adott típus alapverziói.
Tehát kevesebb RAM, kisebb tárhely, nincs NFC, ilyesmik.
Viszont a pár hónapja megnyitott vmall.eu, hivatalos Huawei/Honor store is árul kínai belpiacos készüléket, pl az előbb említett P8 variánsokat, szóval van kavarás... -
Black&White
addikt
válasz
janeszgol #10 üzenetére
A Mate S-nél pl már az összes variáns megkapta a B20 támogatást, viszont a korábbi felső-közép, vagy felső kategóriás készülékek közül csak az egykártyás, nemzetközi verziók.
Jó lenne, ha a Mate S példája lenne az irány, mert az adott típus bikább verziói eddig minden esetben kínai piacra készültek, B20 nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest