- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
De ettől még igaz marad, hogy az x86 nagyobb teljesítményre képes. A csíkszélesség oké, hogy lehet annyi ARM esetében is, de akkor megint oda lyukadunk ki, hogy x86 nagyobb teljesítmény, ARM kisebb fogyasztás.
Az meg, hogy a jelenlegi hardver is vígan elfuttat alkalmazásokat, az egy dolog. Egy 386-os is vígan kiszolgálta az akkori igényeket.
Mindenesetre tény, hogy a jelenlegi tabletekkel nem lehet olyan munkát végezni, amihez kell a bika vas. -
kolosanyi
veterán
Bocs, hogy beleszólok, de szerintem azért ez sem fekete, vagy fehér. Elég sokan úgy gondolják (tudom, sokan meg nem), hogy könnyebb az x86 fogyasztását levinni ARM szintre, mint az ARM teljesítményét feltornászni arra a szintre. Nem tudom, hogy melyik az igaz, mert nem értek hozzá, de tény, hogy teljesítményben az ARM a béka segge alatt van a modern x86 procik mellett. (Nem az agyonszidott Atomra gondolok.) Ráadásul mindjárt kopogtat az ajtón az Intel a 20 nm-rel, ami azért a fogyasztáson sokat fog javítani, szóval én nem írnám le őket. Azért ők tényleg nem egy "sufnibarkács, gémerpisti meghegeszti" típusú banda.
(Arról meg végképp nem beszélek, hogy tegyük fel fejlesztik az akkuk kapacitását, vagy áttérnek más technológiára, tök mindegy. Ebből az következne, hogy nem számít annyira a fogysztás, akkor meg megint előnyben az x86.)
Persze ezek csak egy laikus észrevételei, szóval písz. -
kolosanyi
veterán
Egyébként erre milyen progik érhetőek el jelenleg? Egyébként lehet, hogy kipróbálom én is.
-
kolosanyi
veterán
Nekem bejön a cucc.
Csak hát ugye megint az lesz, hogy pár geeken kívül sokan nem foglalkoznak vele, így nem is nagyon fog elterjedni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest