- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
Én is kipróbáltam most ezt a MeeGo-t. Csak live módban indítottam el, holnap lehet, hogy felteszem, de pár dolog nem ment live-ban (annak ellenére, hogy a netbook-om fent van a listájukon). A Wi-Fi-t nem tudtam használni, maradt a vezetékes net, pár program nem indult (pl. az a Garage nevű dolog), amikor lecsuktam a netbook-ot, majd újra kinyitottam, akkor meg nem indult el semmi. A menük között nekem nem volt az az "asztal", ahol a gadget-eket lehet húzogatni.
Programokat nézve még nincs rá túl sok dolog. Irodai alkalmazást abszolút nem találtam rá, van egy Programming rész a csomagkezelőjében, ahonnan gondoltam, hogy majd megnézem, hogy milyen programmal lehet itt pl. webfejlesztést végezni,de a php kulcsszóra nem adott találatot. Netbeans-t próbáltam még, arra szintén semmi.
Néztem, hogy van már egy frissítés csomag rá, de az is már egy hetes a neve alapján.
A boot-időre kíváncsi leszek még. Tudja valaki, hogy feltelepítve mennyi helyet foglal ez az OS?
Új hozzászólás Aktív témák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Építő/felújító topik
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest