- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bismarck24
tag
Szia! Ugyanez a problémám volt vga cseréjekor. Nekem sem sikerült manuálisan telepíteni. Nálam végül az lett, hogy geforce experiance-et telepítettem és azon keresztül sikerült telepíteni. Majd miután kijött egy új driver, akkor ddu-val legyalul és láss csodát az új driver felment manuálisan.
Még egy megjegyzés: mikor a geforce e. Keresztül telepíted, utána töröld le experiencet mert sztem fps zabáló, de ez csak saját vélemény. -
tibtype
csendes tag
Szia!
Írja is az nfo-ban, hogy drivereket integrált bele.
Ha van hivatalos kulcsod, akkor a legjobb megoldás MS oldaláról leszedni a Media Creation Tool-t és azzal megcsinálni a telepítést. Kb két hónapja csináltam egy gépet, amin "okos" win volt, ugyan ezt produkálta. Valami hozzártő azt mondta a tulajnak, hogy a hivatalosan, géppel együtt megvett win 10-nél jobb a "tuningos".
1050Ti kártyát tettem bele, addig csak az integráltat használta. Az istenért sem akart frissülni. Visszaállítottam alapra az OS-t, utána sem. Feltettem az eredetit és hoppá, minden oké!
Esetleg próbáld meg, hátha.
-
Cs1csó
titán
Már nem tudom mit csináltál és mit nem egy dolgot azért még kipróbálhatnál lehet erről is volt szó:
- HÚZD KI A NETKÁBELT
- FUTTASD A DDU-t gyaluld - csökkenett módban történő újraindítással egybeköbe az Nvidia driver-t
- ezután a már korábban letöltött bekészített drivert futtasd szépen fel fog települniÍrtad, hogy gigabites neted van és pikpakk feldob egy driver-t ha nem vagy észnél. netkapcsolat nélkül nem fog ez tuti ziher.
Jah és természetesen a végső megoldás a Windows 10 újratelepítése. (ahogy betöltődik az asztal a telepítés utáni első alkalommal netkábelt húzd ki - és a már bekészített nvidia driver-t telepítsd ezután már nem lesz gond.
-
Cs1csó
titán
A DDU-t utáni reinstall előtt húzd ki a netkábelt. Hátha úgy nem dob fel azonnal egy új driver-t a te driver-ed legyen bekészítve és restart után telepítheted is.
HA ezzel sem boldogulsz akkor - jobb nem jut az eszembe - csinálj egy windows reinstall-t de ahogy betölt az asztal első alkalommal már told is fel a bekészített driver-t.
Ha ez sem lesz jó akkor ott lehet valami egyéb gond van, nem biztos hogy szoftveres. Más topikban is érdeklődj.
Most hogy elolvastam b. hozzászólásást kicsit felpörgettem az agyam és leesett hogy nem esett le korábban most akkor mi a gond?
- tehát DDU után nem tudod telepíteni mert már feldob egyet - ilyen gyorsan nem telepít
- GE belül csinálja de akkor kompatibilitási hiba mit ír ki arról van kép?
-
Cs1csó
titán
Nem értelek, most néztem fent van az nvidia honlapján - betallóztam a kártyámat GTX 970 kiadta -
Ami most fent van driver akármi szedd le DDU-val majd gép restart és mehet fel tisztán a driver.
Ha semmi csicsát nem akarsz telepíteni GE stb. telemetria akkor ezt a programot is kipróbálhatod: NV driver slimming utility
Kell hozzá az Nvidia driver mivel azt fogja szerkeszteni, azaz letilt részeket, úgy érdemes hagyni ahogy a képen is van:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest