- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigadam94
tag
A Microsoft cáfolta, hogy a Kinect támogatná a jelbeszédet.
-
Jander
senior tag
Teljesen off, de annyira fura, hogy már egy néma ember is meg kell tanuljon 'külföldiül'... Mert, hogy ha mást nem, legalább a jelbeszédet tehetnék nemzetközivé...
A Kinect ára pedig csak a hivatalos importőröknél lesz ennyi (MM, 576 stb.). Szürke-import boltokban szerintem 33-35 körül lesz az ára, mint ahogy a gépeknél is így van. Persze az már más kérdés, hogy ennyit nekem se ér meg, pedig én elég nagy konzolbolond vagyok...
-
bigadam94
tag
A cucc árán szerintem felesleges vitatkozni, ezt a kört már egyszer lefutottuk.
Tény, hogy drága - drágább, mint arra sokan számítottak -, de akit nagyon érdekel, az úgy is megveszi. Pont. -
M3Ny3'T
senior tag
Öcsém, csak a műanyag burkolat kiöntése és összerakása többe kerül! Az meg önmagában nem fogja felismerni a mozgást, az biztos...
Jómagam sem pénzben fürdök, de ettől függetlenül ahhoz képest, hogy milyen technológiai újítást képvisel ez a doboz -főleg a PS3 nyalókáihoz képest, szerintem nem olyan borsos az ára, főleg azt belekalkulálva, hogy drágább, mert új cucc (magánvélemény)...az más kérdés, hogy egyelőre csak azok a játékok támogatják, amiket mellékelnek hozzá...
-
Mazsika
őstag
csak jó lesz ez valamire...
-
L3zl13
nagyúr
Pfff. Gratulálok hogy ennyire átlátod a helyzetet...
Az emberek fizetése egyre kevesebb? Mióta? Hol? Ja, hogy itt Mo-n! Bocs, hogy nem ehhez a kis picsányi országhoz igazítják az árazásukat.Az 5k-val meg nooormális vagy? Mi a sz@rt kapsz manapság 5k-ert?
Egy normál XBox kontroller is ennek közel a duplája. -
Thome
veterán
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Tiktakbummm #1 üzenetére
Nem nemzetközi. Nem tudom mennyi egyezés van a különböző jelbeszédek között, de kb országonként külön jelnyelv létezik. [link]
-
CsikiRoli
tag
válasz
Tiktakbummm #1 üzenetére
42k??????????????????????
na azért ez rengeteg pénz!!!
amit már megmernek ezek tenni az mindennek a teteje!
nekem kb 5k-t ha megérne ez de nem 42-t!!!!!!!!!!
azért áljon már meg a menet! Az emberek fizetése egyre kevesebb és minden kis sz.rság egyre drágább! -
Tiktakbummm
csendes tag
Amerikai jelbeszéd? Tudtommal ez a kommunikáció fajta nemzetközi. + Azok a jelek amiket saját magának talál ki és oszt meg a közösségével - mondjuk így eltérhet. (Volt két siket osztálytársam, mi is tőlük tanultunk el pár jelet, ezért is csodálkozok, hogy amerikainak van titulálva...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest