Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jander
senior tag
Teljesen off, de annyira fura, hogy már egy néma ember is meg kell tanuljon 'külföldiül'... Mert, hogy ha mást nem, legalább a jelbeszédet tehetnék nemzetközivé...
A Kinect ára pedig csak a hivatalos importőröknél lesz ennyi (MM, 576 stb.). Szürke-import boltokban szerintem 33-35 körül lesz az ára, mint ahogy a gépeknél is így van. Persze az már más kérdés, hogy ennyit nekem se ér meg, pedig én elég nagy konzolbolond vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest