Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
ebben egyetértek, a htc-kel is gond van, most adtam el egyet...a piac egyre gyorsabban változik, de sokan vannak akik mondjuk kitartanak a nokia mellett, és semmi pénzért nem vennének pl samsungot...olyan 5 éve ami samsung cuccom volt pár hét alatt sikerült hazavágni, most meg a galaxy-m mindent túlél...dobálom rendesen, többször volt betonra ejtve, sőt már a fürdőkádat is megjárta, ki sem volt szárítva, tökéletesen működik...a haveromé is jól bírja a kőműves melót...nokiákkal én úgy tapasztalom, mostanában rengeteg probléma van, viszonteladók is tele vannak vele, bár wp7-es nincs egy ismerősömnek sem, az már lehet hibátlanul műkszik...a htc-mnek a gorilla glass előlapja első héten karcos lett, nyikorog a hátlap mint a franc, nem beszélve arról hogy hihetetlenül fel tud forrósodni... erről még vitatkoztam más fórumokon is, a htc-ket sokan most is istenítik, merthát anno a g1 cuccos volt...
pl
-
Akárhogy nézzük nagyon nagy radikalizmust nem tud senki felmutatni az eszement japán anime-ötletelő fejlesztőkön kívül.
/Ami persze kusza, igen olvashatatlan és baromira elvont./Sajnos a csúszkálást buktázták a Jollás fiúk. /Hiába überfasza!/
Az LG-nek volt az a térbeli kocka izéje - na az klassz volt, és a WebOS kezelőrendszere - az meg egyenesen baró!
A WebOS kinézete a HP-től jutányosan licenszelhető. Igen eltér mindentől.
Az LG cucca meg zárt volt és kérdéseket vetett fel akkor is.Mi lesz szerintetek?
-
Ha van eszük - felkérik az igen jó kapacítással rendelkező Ricoh/Pentax-ot, hogy varázsoljanak bele egy optikát!
Mondjuk, én innen nem sokat fogok a "latt"-ban nyomni, de az LG-nek bevált.
A Sony le van kötve, a Samu másnak miért adna el, a Zeiss meg haver a Nokiával.
És a Jolla továbbra sem a Nokia.
Mindegy! Hajrá!
Igen kiváncsiak vagyunk a Meego kinézetére! Mivel kápráztatnak el minket? Egy Droid-klónnal vagy egy ájfon utánérzéssel? Vagy egy ütős MTK platform átszinezéssel??
-
=Mentor=
őstag
Van a többi márkával is gond hidd el, főleg a HTC-kel... A jó kamera igenis fontos, mert ezzel is kiemelkedhetnek a mezőnyből, nyilván nem egy Nokia 808-al, de ha már egy versenyképes hardverrel párosul a PureView technológia az ütős lehet! Ráadásul a navigációs vonalra is igen rágyúr a Nokia.
-
remenysugar
-
Van még itt mit fejleszteni!
A N950-es reklámfilmjében látottakat is elég, ha hozzák!
No persze egy modernebb géppel...
-
djzozzx
csendes tag
Az lenne még a királyság ha itt komáromban gyártanának a telókat
am. az N9-est és az N950-est hol rakták össze ?
-
Arthuro_Adam
őstag
Szerintem sokaknak az N9 Swipe UI-ja egyet jelent a MeeGo-val, ami elég félrevezető. Ettől függetlenül nagyon kíváncsi leszek, mit sikerül összehozniuk.
-
Probber
őstag
Én szurkolok, hogy ez bejöjjön nekik, szimpatikus rendszer a MeeGo.
-
jjeahh
nagyúr
szerintem ez ha beindul, biztos siker. tiszta ideg voltam, amikor elhúzta a nokia az n9-el az orrom előtt a mézesmadzagot. 5 évet ott dolgoztam a nokia gyárban, ezek egy ideje teljesen meghüjültek. androidozni nem akartak, a wp7-ről előre lehetett tudni, hogy max félsiker, de a meego-ban lett volna potenciál, főleg ha ontották volna az ilyen telókat, mint n9. az is érdekes, hogy amióta csak ülnek a babérokon, komolyabb ötletek nélkül, a hardverek sem olyan legendásan megbízhatóak mint régen. az utóbbi két évben több ismerősöm vett nokiát, azzal a régi beidegződéssel, hogy a nokia-sony ericsson az etalon, de mind panaszkodnak, legtöbb el is adta...+ le kellene szokni végre arról, hogy egy telefont a kamerájával, meg színes hátlapokkal próbálnak eladni...
-
arn
félisten
hat rohognek a nokian, ha ez bejonne...
-
Azóta azt a híresztelést megcáfolták, ez az aktuális állás:
"“We’re proud of the support from our Bridge program to start-ups founded by former Nokia people, but we have not gifted Nokia patents to any of them, including Jolla.
We can’t comment on the details of any license agreement which may exist between the companies.
Jolla has said that it will sell new MeeGo-based smartphones with Jolla technology including its own brand new UI.”"kaller1: Nem jellemző olyan távozási forma, hogy foghatod az ott fejlesztett terméket és hazaviheted, mint saját
-
hunter84
aktív tag
Nem fogja, sőt én azt olvastam, hogy a MeeGo-val kapcsolatos szabadalmakat ingyen a Jolla rendelkezésére bocsájtotta.
Szvsz valami ilyesmi lehet az a bizonyos B terv, ha a MS nem engedi az elég erős konkurenciává tehető Meego-t házon belül, akkor a Nokia szépen kiszervezte házon kívülre. Muhaha!
-
pmikloska
aktív tag
Próbáltam megkeresni a D.Phone honlapját, ha már ismert kínai üzletlánc (vagy szolgáltató?) lássam, mit kínál. De nekem nem sikerült.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... remélem a Nokia nem fogja perelni őket ... "
Ugyan mire fel? Ők lemondtak a MeeGo-ról. Én szurkolok, hogy sikeresebb legyen mint a "csempés" rendszer. Amiket eddig olvastam róla, az alapján, sokkal szimpatikusabb.
Amiről viszont nem csak olvastam, hanem ki is próbáltam, az a WebOS. Nagyon kár érte! Jó lenne, ha azt is felkarolná valamilyen komoly fejlesztési potenciállal bíró csapat. Szerintem sikeres tudna lenni.
-
kaller1
veterán
Elég gyorsan halad ez a project.
-
Pocok256
veterán
Hát ha a nokia nem mondja, hogy utolsó mohikán akkor simán meego készülékem lenne most.
-
noisia
aktív tag
nagyon jó ... nekem nagyon szimpatikus kezdeményezés volt a Meego.
Abból nem lehet baj, ha egyel több szereplő próbál versengeni a kegyeinkért -
hito
nagyúr
Na ez az izgalmas hír, nem a Galaxy S 28.
-
Mt5
tag
kiváncsian várom, hogy ebből mi sül ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Jolla első MeeGo-alapú készüléke a kínai D.Phone több mint kétezer üzletében lesz először beszerezhető.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest