- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon jó a kamerája, akik lehúzzák, azok max egy kiállított DEMO készüléket nyomkodtak egy percig - bár volt olyan is, aki kényes erre és még úgy is azt nyilatkozta utána itt a fórumon, hogy tetszik neki a kamera (is).
A kis USB-C <-> 3.5 mm jack átalakító, vagy BT, de én (is) úgy vagyok vele, hogy a vezetékes hang az igazi, BT sosem lesz olyan, kellően megközelíteni is csak sokkal húzósabb áron lehet.staker: Korrektül felismert mindent nálam az átalakítóval, azonnal kiírta, hogy USB-C analóg átalakítású füles, analóggal is aktiválódott a Huawei Histen is, még a DJ pultban használt Technics fejhallgatómmal is teszteltem.
-
törölt tag
Lehet bele jacket dugni persze. Bár páran írtam Mate 10 topikban, hogy nem jó a jack-es fülesükkel.
Nekem jó, pedig van itthon több is. Xiaomi Piston 3, Hybrid..es par Awei, minddel jó.A kamera szintén jó, páran Demo darabról alkottak véleményt...
Gyere át ide: Mate 10 Pro topik
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged