- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nagyon jó a kamerája, akik lehúzzák, azok max egy kiállított DEMO készüléket nyomkodtak egy percig - bár volt olyan is, aki kényes erre és még úgy is azt nyilatkozta utána itt a fórumon, hogy tetszik neki a kamera (is).
A kis USB-C <-> 3.5 mm jack átalakító, vagy BT, de én (is) úgy vagyok vele, hogy a vezetékes hang az igazi, BT sosem lesz olyan, kellően megközelíteni is csak sokkal húzósabb áron lehet.staker: Korrektül felismert mindent nálam az átalakítóval, azonnal kiírta, hogy USB-C analóg átalakítású füles, analóggal is aktiválódott a Huawei Histen is, még a DJ pultban használt Technics fejhallgatómmal is teszteltem.
-
Nem szoktam direkt úsztatni a telefonjaimat, de a tudat akkor is megnyugtat, ha jóval magasabb fokozatú a védelem és nem kell aggódnom, ha olyan, kicsit is kérdéses helyzetben muszáj telefonálni, használni.
Már a Mate 9 is jól fogyott, de a 10-es széria tarolni fog, nem lepődnék meg, ha ismét előfordulna, hogy az Apple lejjebb csúszik a dobogón.
-
Az pont olyan, akinek nem látnám előnyét, a 402 ppi is bőven elég, szemben a RAM-mal és IP védelemmel.
Ez már csak személyes megjegyzés, de pláne úgy nem, hogy bár sok IPS kijelzős telefonom volt és még lesz is, de az AMOLED az AMOLED, az mindig kedvesebb számomra, mióta teljesen színhelyes, ami ezen is állítható.
(Galaxy Note 4 óta vagyok így az AMOLED kijelzővel.).
Akkumulátoros üzemidőben sem véletlenül hoz látványosan jobbat a Pro, az is főként a kijelzőnek köszönhető.rlaci2: A 128 GB miatt már a bővítés sem hiányzik.
Nekem ugyan 64 GB is elég volt eddig is, de ez a biztos, a duplája már a legtöbb embernek elég. -
Nem véletlen, nagyon jóra sikeredett.
nordo: Több tekintetben is erősebb/jobb a Pro, mint például 128/6 GB a 64/4 GB ellenében, vagy IP67 az IP 53 -mal szemben.
Szakiii: Elég erős az, meg ilyen árkategóriánál már nem annyira számít az ár, aki kiad 250.000 Ft környékén egy telefonra, az rádob például 50.000 Ft-ot, ha jelentősen jobbat talál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged