- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
Természetesen tudok, köszönöm az érdeklődést.
Viszont ha más tud rakni magyar nyelvet, akkor ők miért nem?
moonman: Természetesen nem, de alapvető dolgok maradtak ki mindkettő rendszerből. Aztán az Apple nagy csinnadrattával adta hozzá őket, mintha ők találták volna fel, kicsit a Google is ezt csinálta.
Van divx, pénzért.... Máshol meg ingyen. -
evone
őstag
Te jo isten!!444
Nincs copy/paste!
Nincsen multitasking!!!
Nincsen falsh es silverlight se!!!
Nincsen tethering!
Nincsen blutusz fájlkuldes!!!!!!!3-4 folyamatosan fikaztok egy másik meg nem nevezett keszuleket ezek miatt, ( főleg moonman, aki szerint ezekre mind szukseg van, mostmeg érdekes módon már nincsen
ooooooooooo ) érdekes hogy itt ezek a dolgok simán elmennek.
Fika-fórum, ahol csak annak lehet véleménye aki leszaroz valamit, annak akit ez zavar annak pedig ban jár.
ON: Szerintem nagyon jo iranyba indult el az MS. Rohadtul tetszik.
-
MartOOn
addikt
tudod, erre van a fórum... elolvasom cikket, majd kommentelem... tetszik nem tetszik erre találták ki.
azért mert most androidos vagyok nehogymá ne írhassak wp-re vagy iOS-ra ha véleményem van! érdekelnek ezek is, mint minden újdonság. bocs de ez egy ilyen bicikli...sztem mindenki átmehet nyugodtan a "másik" topicjába. pláne ha új hírről van szó! véleményezzük oszt vagy tetszik vagy nem...
-
pzstm
titán
„Figyelem! Az Xbox LIVE hazai startja 2010 november 10. Azoknak a
felhasználóknak akik Xbox LIVE fiókjukat más régióba regisztrálva, jelenleg nem
támogatott módon használják, lehetőségük lesz csatlakozni a hivatalos
magyarországi szolgáltatás elindulásakor. Tehetik mindezt úgy, hogy a
játékosnév (Gamertag) , a játékos pontszáma (Gamerpoints), az eredmények
(Achievements), az időadatok és a barátok listája változatlan formában kerülnek
át a honosított fiókba. A meglévő LIVE fiókok előfizetéseinek hátralévő ideje
(a következő hónapig kerekítve)a honosított fiókkal továbbra is felhasználható
marad.” -
Everman
addikt
"n sem járok át az iPhone topicba naponta kifejezni ellenszenvemet a home képernyőnek csúfolt launcher-jük iránt."
No mert ez a Metro felület sokkal jobb, mert animálgat
Én maradnék az iPhone felületénél, ott legalább egy képernyőn 16 ikont látok amire rá tudok bökni, a WP7-nél meg max 8-at, utána scrollozhatok. A nem fogadott hívások, e-mailek, SMS-ek stb. számát meg ugyanúgy látom az ikon sarkában.
Attól, hogy nem forognak színes képek a felületen attól maximum az akku nem fog jobban merülni. -
Fecow
aktív tag
Ezt már írtam neked korábban, ugye nem tudjuk, csak voltak ilyen pletykák még valamikor június/július környékén. Tehát max feltételezzük. Semmi ilyen hivatalos közlemény nem lett kiadva az Android 3.0-val kapcsolatban szerintem nem kéne kész tényként kezelni. De ha te olvastál, légyszíves linkeld be én ilyet nem találtam. Másrészt ha lesznek megkötések, honnan tudod, hogy azok szigorúbbak lesznek-e mint a wp7-nél?
Egyébként dicséretes, hogy össze tudtak szervezni a nemzetközi bemutatóval egyszerre egy magyar megfelelőt is, és ilyen hamar már készülék is kapható lesz az országban. Ritka az ilyen, itt nálunk.
-
h-yle
addikt
Már van boxunk, és telefonunk is. Arról van már info mikor lesz végre magyar LIVE? Szeretném letudni végre az átállást.
-
gubacsino
aktív tag
jó ez, persze kell a konkurencia, mert az jó nekünk
(elvben)
..de nem érzem, hogy ez mitől lenne új felhasználói élmény.
-hogy bármit kipakolhatok a "home"ra?
-hogy a "Táska" fogalmát áthozták mobilra? (már itt sem használtam)
-snapdragon?
Kicsit megkésve, ez "csak" lépést tart! Bár az M$ páratlan számú termékei jól szoktak sikerülniigen ez egy fontos érv
Viszont legalább lesznek most már négyen(iOS,Android,Simbyan,WIN) a tortára. Aztán ki tudja? [
OFF]a Nevető 5. megeszi az egészetde az még odébb van.
-
Gengi
senior tag
Android 3.0-tól a gyártóknak le lesz zárolva. Így egységes felüeltek lehetnek ,de a saját igényekre való testreszabásról nem írnak sokat ,hogy milyen szinten érinti majd (nyílván azt is).
Egyébként azok a ""kockák""... Nem kis kék--Piros--Zöld négyzetek aztán van benne egy kép ,hanem nagyon döfi dinamikusan változó elemek. Azért ,amikor van 10 "kockád" és mind folyamatosan animálódik. Pl.: HTC Weather Widget és a többiek lehet dúrva. Néha integetet a Xbox Live avatarod ,hogy hejj keresnek.
-
MartOOn
addikt
válasz
bolondember #32 üzenetére
ejj de értelmes moderáció volt ez...
moonman: "Android következő verzióiban állítólag lezárják a felületet, nem lehet a gyártóknak testreszabni."
erről dobj már nekem légyszi infót. köszi!
-
Nekem egyébként tetszik a minimalizmus, mint már sokszor írtam, csak ezt egyszerűen nem bírtam kihagyni, hiába redundáns.
#36: Azért Androidon is kirakhatsz tetszőleges kontaktot, illetve hozzá tartozó műveletet is a főképernyőre (tehát pl. azonnal hívja a mobilszámát, ne csak megnyissa a névjegyzékben). Térképpontról nem tudok hirtelen (meg az értelmét se látom), de azért ha nagyon muszáj, valószínűleg igen hamar implementálható. Merthogy azt is lehet.
Egyébként az, hogy a gyártók nem szennyezhetik tele memóriazabáló cuccokkal a 3.0-át, nem rontja el kapásból az 1.5-ben bejött widgetrendszert vagy az Intent mechanizmust. Szóval ez maximum a gyártóknak szar - vagy éppen jó, mert nem kell költeni a UI fejlesztésre, ugye?
-
moonman
titán
melyik bármelyiket? iPhone-on ki tudsz tenni elmentett térkép-pozíciót, kontaktot főképernyőre? meg tudod változtatni a felület színsémáját?
Android következő verzióiban állítólag lezárják a felületet, nem lehet a gyártóknak testreszabni.
a kockák valóban négyzetek és téglalapok és azért ilyen egyszerű, hogy ne a GUI kerüljön a figyelem középpontjába, hanem az információ, amit kiír. ha valaki színes, tükröződő, fénylő ikonokat akar nézegetni, annak ott az iPhone.
-
Murderer69
őstag
extrán gusztustalan ez a platform jó gyors meg minden de mi is lassíthatná? a kockák?
apropó testreszabhatóság pff tényleg ennél nincs is testreszabhatóbbértem én hogy várták már a WM függők de ne legyünk már elvakultak(legalább is ne ennyire) mert ez már kezdi a nevetségesség határát súrolni....
-
moonman
titán
ez a ronda-nemronda dolog úgy látom örök téma marad. van, aki a színes kis üveggyöngyökre igzul és van, aki tud olvasni.
de viccen kívül, nem tudom, miért nem lehet egyszer leírni, hogy nem tetszik, ahelyett, hogy minden topicot teleszórnak azzal, hogy ígyszar-úgyszar, nem szimmetrikus (aminek amúgy szintén funkciója van), stb. én sem járok át az iPhone topicba naponta kifejezni ellenszenvemet a home képernyőnek csúfolt launcher-jük iránt.
-
Nem ronda, csak nem érted
Egyébként a kockák egyszerre csak egy színűek lehetnek.
Meg a hátteret is megválaszthatod: fekete vagy fehér.Enjoy:
A jogi személy, aminek a nevét keresed, de n+1. alkalommal se találod (és tényleg elég zavaró, lásd moonman fennakadása): Microsoft. A Windows egy termék, és amit leírtál szerkesztés után, továbbra is badarság. -
MartOOn
addikt
há me minek az neked???
valaki azt mondta azért nem tetszik neki az android mert nem szimetrikus a home felület (mondjuk olyanra csinálod amilyenre akarod de ezt nem értette meg a dög)
és ezért szereti az új szimbit mert az már milyen szép szögletes és szimetrikus.kiváncsi leszek erre mit mond majd:
kocka de nem szimetrikus....
valami borzalom.
-
-
MartOOn
addikt
sztem ezt viccnek szánták! tesreszabhatóság???? wtf??? hol te áldott jószág?
piros kocka aztán zöld kocka aztán narancs kocka...
várj megvariálom azaz maximálisan testreszabom:
ööö...
mondjuk: zöld kocka, narancs kocka és aztán piros kocka!!!
hát nem szebb így???
durva szarul nézz ki ez a kocka-mánia. az új symbian-el is ez a bajom hogy randa mint a bűűűűn!
-
A T-nél lesz esetleg?????
-
erdoke
titán
Ez mitől körülményes? Dombornyomott bankkártyája elég sok embernek van (és még többnek lehet), a Marketplace régiót pedig eddig is szabadon állíthattad magadnak.
Re #15
Swype és társai előbb-utóbb kapnak majd lehetőséget, de a rendszer szintű szófelismerési és hibajavítási fícsöröket szerintem előbb integrálniuk kell. -
moonman
titán
válasz
Rickazoid #11 üzenetére
a testreszabhatóság itt azt jelenti, hogy olyan kezdőképernyőt variálsz össze magadnak hub-okból, app-okból, kontaktokból, weboldalakból, zene/videó és képgalériákból, térképekből, amilyet csak akarsz, valamint 2×16 szín közül választhatsz.
a billentyűzetcserével csak a rendszerbe való belerondításra adnának lehetőséget. a későbbiekben egyébként nem tartok elképzelhetetlennek, Marketplace-ről letölthető 3rd party keyboard-okat sem.
-
Kumite
aktív tag
Tegnap néztem egy hosszabb videót, nagyon tetszik az elgondolás, és a menük, gombok stb-k elrendezése.
Szerintem nagyot fog szólni és mindegyik gyártó piaci részesedése több százalékosan meg fogja érezni. -
Rickazoid
addikt
Középpontban a testre szabhatóság, ami annyiban merül ki, hogy variálható az ikonok sorrendje, mert minden más, még a billentyűzet cseréje is tiltott?
Ez a rendszer egy vicc lesz, ha ilyen kijelentésekkel ennyit nyújt majd. Várom az első végleges teszteket, addig nem fog meggyőzni.
-
ClioRS
őstag
Nincs magyar nyelv és divx.... 2010 végén.... Ez is olyan lesz mint az android az elején? Kihagynak belőle 1-2 alap funkciót, aztán majd beharagozzák új fícsörnek, ahogy az apple szokta.
-
bok92
addikt
Nekem tetszik Windows Phone 7, csak legyen rá sok,jó, minőségi alkalmazás.
-
moonman
titán
tudtommal DivX-et lejátszik (XviD-et is), Marketplace meg lesz, csak fizetni körülményes, külföldön is érvényes bankkártya és USA-ra állított Live ID kell hozzá.
-
amanoba
őstag
az tetszik, hogy egyszerre több készülék is elérhető a platformmal.
-
Enjoy
addikt
válasz
bolondember #1 üzenetére
Nem semmi teló áradat lesz WP7 fronton..
Egyébként mind nagyon hasonló hardversen, nem is tudok igazán különbséget tenni, hogy melyik most a WP7 ász.Brutál WP7 feature: Videó
-
MuzikJunkie
aktív tag
No most bajban vagyok... Nagyon tetszik így ez az egész. Még az LG teló is, pedig eddig írtóztam tőle.
Lehet nem N8 lesz a kövi telóm??? -
bolondember
MODERÁTOR
én az indexen a voda kommentárján gurultam egy jót:
"Az Optimus 7 először a Vodafone kínálatában lesz, és az árat október 21-ig nem hajlandóak elárulni. Arra viszont többször is felhívták a figyelmet, hogy nagyon komoly hardverről van szó, és nem győzték hangsúlyozni a szolgáltatónál igénybe vehető kamatmentes hitelt. Vagyis nyilván sokba kerül majd a mobil."
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft megújult rendszerét Steve Ballmer mutatta be.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest