- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
monti0222w #20 üzenetére
H6 és H7 egyaránt kiszolgálja a napi igényeket, ha nem power user az illető és nincs szüksége combos GPU-ra. Imádtam a H6-ot, azóta volt néhány Xiaomi, Meizu és OnePlus is a birtokomban, ideje volt újra Honor-ra váltani
-
monti0222w
addikt
válasz
#65577472 #16 üzenetére
Pont a Kirin 935 miatt nem lett véve a H7, tudod, hogy vártam a 950-t, de ezzel a Mali T880 MP4 nem tudok megbarátkozni.
Nem hiszem el, hogy itt kell ezt lerontani, hisz van egy jó processzor ami nem lesz világverő, de nagyon jól használható és meglehetne erősíteni egy nagyon jó grafikus chippel, egy jó combot alkotva és nem! Így lehet, hogy idén sem fogok váltani emiatt, meg azért sem, mert a minden napokra még mindig jó a H6.
-
mike1334
veterán
Engem a Honor Holly 2 érdekelne
(vagy a Honor már annyira különálló, hogy nem a Huawei rendezvényein mutatják be?)
-
gerii
addikt
Lite verzió jöhet minél hamarabb, nyomja le a P8Lite árát
-
antim
tag
Új Mediapad nem lesz??
-
törölt tag
válasz
monti0222w #15 üzenetére
A Kirin 935 teszi a dolgát, sebességre nincs panasz. Ma vettem, a fotós képességeit még nem teszteltem. Az ujjlenyomat olvasóban az a legjobb, hogy érintőpad is egyben, sok funkciót lehet hozzárendelni. Az EMUI gesztusvezérlések már hiányoztak, ez az egyetlen dolog, amiben le van maradva a MIUI.
-
törölt tag
válasz
monti0222w #13 üzenetére
Nagyon tetszik a H7, nem akartam kihagyni
-
törölt tag
válasz
monti0222w #11 üzenetére
GPU-ban van még hova fejlődni, az biztos.
-
törölt tag
válasz
monti0222w #9 üzenetére
Mate 8 után P9-nél is borítékolható a FHD, de nincs is ezzel semmi baj.
Visszatértem a Honor-hoz
-
monti0222w
addikt
válasz
fornettisuti #6 üzenetére
Annyira nem a Kirin 950 kihajtja a QHD-t, amit várnék inkább az a Mali grafikus magjainak emelése, mert a T880 MP4 az így kevés!
-
petipetya
nagyúr
Részemről akármit bemutathatnak, ha hozza a Nexus 6P és Mate 8 minőségét. Éppen ezért a Huaweit kiemelten fogom figyelni.
-
Matada2.3
veterán
Nagyot fog ütni az biztos, viszont kicsit többet kéne majd mutatniuk mint a Mate8 esetében
-
Cassi
őstag
Túl drámai külső változás aligha lesz. 5,2" kijelző, Kirin 950, Mali 880, ez már biztos, Lite és Max verzió is garantált. 4GB RAM szintén. A FullHD maradhatna nyugodtan.
-
jacis
nagyúr
Várom az új okosórát.
-
Beri78
őstag
Reméljük nagy robbantás lesz!
És valami normális árazásnál is maradnak majd -
Garada
őstag
Rettentő kíváncsi vagyok mit hoz majd a P9.
-
fornettisuti
veterán
P9 várós
P6S óta nem volt olyan ajánlat huaweitől, ami lázba hozott volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest