Hirdetés

2017. október 20., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Kiküldte MWC-s meghívóit a Huawei

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A kínai gyártó is nagyszabású eseményt tervez Barcelonában, ahol minden bizonnyal a P-sorozat újdonsága fog bemutatkozni.

Hirdetés

Immár biztos: a Huawei sajtóeseményt tart a Mobil World Congress kiállításon. A meghívókon helyszínként a Barcelonában található Montjuïc Exhibition Centre-t, időpontként pedig február 21-ét jelölték meg, vagyis az MWC hivatalos megkezdése előtti napon kezdődik a show.


[+]

"Szeretettel meghívunk, hogy csatlakozz a Huawei fogyasztói csoport vezérigazgatójához, Richard Yuhoz és más Huawei vezetőkhöz, a következő készülék bemutatásának céljából." - írta a meghívón a gyártó. "Gyere és tapasztald meg, hogy a Huawei hogyan felel meg a következő generációs innovációknak." - laza folytatás. Sajnos egyelőre semmilyen előzetes kép vagy információ nem került rá a meghívókra, vagyis egyelőre csak tippelgetni lehet a friss készülékeket illetően. A Mate 8 már a CES-en (és előtte is) leleplezésre került, így minden bizonnyal a P9 fog napvilágot látni, bár a tavalyi eseményből kiindulva a Watch okosóra örökösének leleplezése sem fizetne sokat a fogadóirodáknál. Igaz, Las Vegasban két új variáns is napvilágot látott, így lehet korai lenne a modellfrissítés.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.