- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Képtelen vagyok felfogni hogy Cohen mi alapján helyezi helyezi saját álláspontját Giuliani álláspontja fölé. Interjúztatás alatt egyenrangú félként bánik a riporterrel nem látom hogy hím sovinizmus nyomát se.Mert ha lekezelő lenne, legalább van valami alapja annak hogy szarba se veszi a nőket a rudit akarja elővenni mondván ő csaj felett áll vagy mit tudom én. Habár ez is erős tovább gondolás lenne, mert attól hogy interjú során lekezelően bánik a női riporterrel nem következik automatikusan hogy a péniszét akarja elővenni és nem a nadrágját visszatűrni és levenni a mikroportot. Kitűröm a ,,célszemély" ingje dolgot se tudom másként értelmezni mint előre megfontolt hátsó szándékot, racionálisan nézve nem volt rá semmi szükség. Egyre inkább érik bennem a gondolat hogy Sacha Baron Cohen-t kéne meghurcolni ezért az egészért, onnantól kezdve hogy valakit a nyilvánosság előtt járatsz le, más szintről beszélünk. Ha bűnös az illető nyerje el méltó büntetését, ellenben ha ártatlan ,úgy a vádló kapja meg ugyanúgy a büntetést a közvéleménytől és a filmstúdióktól. Szerintem képtelen helyén kezelni politikai meggyőződését, ha valaki Republikánus az csak is idióta nőgyűlölő lehet.
Woody Allen kapcsolatba olvastam indexen 2 részes Port.hu-n 1 cikket arról hogy miért nem helyes hogy a Metoo és Hollywood őt is autómatice rögtön elítélté és azóta is bűnösként tartják számon(kb.2 hónapja Kate Winslet nyilatkozott róla negatívan.)Woody Allen esetében még gyengébb lábakon állnak a vádak, Hollywood-ot ez nem érdekli. Kezdünk átmenni boszorkány üldözésbe és nem látom Metoo/Hollywood részéről hogy bárki azt mondaná emberek lépjünk egyet hátra, előbb gondolkozzunk aztán ítélkezzünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest