- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Közbe kifutottam a szerkesztési időből: Milyen vád az amit nem kell érvekkel és bizonyítékokkal alátámasztani? Mert Cohen pontosan ezt teszi. Elég lett volna várni a berontással 10 másodpercet és minden feketén fehéren kiderül. Persze ha leakarod járatni a másikat, nem adsz esélyt az igazságnak.
-
kikikirly
senior tag
Képtelen vagyok felfogni hogy Cohen mi alapján helyezi helyezi saját álláspontját Giuliani álláspontja fölé. Interjúztatás alatt egyenrangú félként bánik a riporterrel nem látom hogy hím sovinizmus nyomát se.Mert ha lekezelő lenne, legalább van valami alapja annak hogy szarba se veszi a nőket a rudit akarja elővenni mondván ő csaj felett áll vagy mit tudom én. Habár ez is erős tovább gondolás lenne, mert attól hogy interjú során lekezelően bánik a női riporterrel nem következik automatikusan hogy a péniszét akarja elővenni és nem a nadrágját visszatűrni és levenni a mikroportot. Kitűröm a ,,célszemély" ingje dolgot se tudom másként értelmezni mint előre megfontolt hátsó szándékot, racionálisan nézve nem volt rá semmi szükség. Egyre inkább érik bennem a gondolat hogy Sacha Baron Cohen-t kéne meghurcolni ezért az egészért, onnantól kezdve hogy valakit a nyilvánosság előtt járatsz le, más szintről beszélünk. Ha bűnös az illető nyerje el méltó büntetését, ellenben ha ártatlan ,úgy a vádló kapja meg ugyanúgy a büntetést a közvéleménytől és a filmstúdióktól. Szerintem képtelen helyén kezelni politikai meggyőződését, ha valaki Republikánus az csak is idióta nőgyűlölő lehet.
Woody Allen kapcsolatba olvastam indexen 2 részes Port.hu-n 1 cikket arról hogy miért nem helyes hogy a Metoo és Hollywood őt is autómatice rögtön elítélté és azóta is bűnösként tartják számon(kb.2 hónapja Kate Winslet nyilatkozott róla negatívan.)Woody Allen esetében még gyengébb lábakon állnak a vádak, Hollywood-ot ez nem érdekli. Kezdünk átmenni boszorkány üldözésbe és nem látom Metoo/Hollywood részéről hogy bárki azt mondaná emberek lépjünk egyet hátra, előbb gondolkozzunk aztán ítélkezzünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest