- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
talamasca #24 üzenetére
"Most már elég régóta halljuk, hogy milyen jó és szép lesz a rendszer, de érdemi történés még nem volt."
Ez alatt mit értünk? Kihozták az RC szintű emulátort (build 6414) a fejlesztőknek, elkészültek és szállították a teszt eszközöket, a Q3-ra ígérte az összes nagyobb gyártó (Samsung, HTC, LG) a készülékek leleplezését, legkésőbb a Q4-re a forgalomba kerülsét.
Ezt kérlek fejtsd ki részletesebben
Szerintem elég sok dolog történt az M$ háza táján, attól hogy nem minden hír jelenik meg itt, máshol megjelenek -
Misály
addikt
válasz
talamasca #16 üzenetére
Akkor most iteljelek meg az alairasod alapjan?
Node en itt pontot rakok a tortenetre elkonyveltelek olyannak amilyen vagy, csak egondoltam megosztom veled a felreertesek elkerulese vegett.
Nem tartalak intelligensnek, ennyi. Nem szeretnem tovabb ragozni.
Ui.: es te se ragozd tovabb
-
Misály
addikt
válasz
talamasca #10 üzenetére
nem eppen,
Vicces hogy nokiaprogramokon meg istenitetted az 5800-adat aztan egy iphone utan elkezdted fikazni, ezzel szvsz onmagad minosited, arrol meg ne is beszeljunk hogy itt 1 ev alatt akkora appletroll lettel mint a haz pedig ott meg intelligens embernek tuntel
. Nem mellesleg te kultdel el engem a picsaba ( tudod mert hitelre vettem imac-et sztori) szoval en jogosnak erzem hogy amikor kedvem tartja, lehulyezzelek mivel eddig meg nem cafoltal ra hogy nem vagy az
Hihetetlen hogy az ilyenek mint Szasza888,Everman,Moonman,meg te hogyan tudjatok szetcseszni mas emberek tarsalgasat a szemellenzos stilusukkal.
/OFF
Varhato lepes volt a HP-tol, kulonben minek vettek volna meg a palm-et.
-
erdoke
titán
Itt van már a Dzsobsz papagáj. Ezt az elfuserált dumát küldték le a központból, de így is vakon vállalható?
(#3) gombsadi
Az idén valószínűleg csak 4 gyártó ad ki WP7 modellt (HTC, Samsung, LG és Dell), a többiek 2011 első negyedévében. Szerintem 7-8 partnernél nem is kell több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest