Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• erdoke

titán

válasz #16820480 #27 üzenetére

A Google most ugyanezt pedzegeti, a 3-as ANdroidtól nem akarnak komoly teret hagyni a gyártói felületeknek. Az ok egyértelmű: Hiába adnak ki egy OTA frissítést, a különböző gyártói felületek miatt az OEM partnerek még hónapokat pöcsölnek a saját frissítésük kiadásán, jól feldühítve a vásárlókat. Ehhez még hozzájön a HW szinten nagyon erős fragmentáció, és a vége az, hogy 3-4, erősen különböző OS verzió van kint a piacon, mindegyik több millió készüléken. A fejlesztők számára ez legalább olyan rémálom, mint a WM 5-6.x + Manila + TW + stb. készülékekkel volt.

WP7 felület és HW előírásainak nézz utána még, mert ennyire nem zord a helyzet. :)

• crey

addikt

válasz #16820480 #27 üzenetére

Nem írtam hogy példa nélküli, de a Motorolát meg tudtam érteni.
    Kihátráltak egy elöregedett és sok sebből vérző platform mögül, és váltottak. Ez mentette meg a céget - szerintem.
    De ők egy olyan receptet próbáltak, ami szinte mindenkinek "ízlik", ez az Android. Egy big boom-ot lovagoltak meg, és teszik ezt jelenleg is. Mondhatjuk, hogy sodródnak az árral, de a fejük a víz felett van, sőt. . .

Ezzel a hasonlattal élve, lehet hogy a HP most az árral szemben kezd el úszni (vagy széllel szemben pisálni, döntse el kinek mi tetszik), és nagyon nem jönnek ki belőle jól, mert a Palm és a WebOS kevés lesz hozzá, ha totálisan elkaszálják a másik két lábat (Android, WP7).

peterk:

A WebOS-el a tablet piacra be lehet törni, netbooknak/notebooknak szerintem édeskevés. Az üzleti PDA-knak pedig elmondtad hol van a rákfenéje:

a szoftveres és rendszer szintű támogatás. Mi maradt? BB és M$. . .

Új hozzászólás Aktív témák