Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha valóban a képen látható készülék váza látható, akkor igen csak nagy lesz.
-
atike
nagyúr
Nem nagyobb ez, mint 5,2 col?
Vagy ilyen rossz lesz a kijelző-arány?
-
.Szaki.
addikt
Lassan a csúcsmobilok már tabletek lesznek, az 5" is már elég határeset, 5,2-t még nem próbáltam, de az már nagyon a maximum lehet, nem tudom mi értelme ennek a brutális növelésnek folyamatosan. Zenészkezem van, ami nagy tenyeret és hosszú ujjakat jelent, és a legkényelmesebb nekem pl a 4,7". Általában kisebb kezűekkel találkozom, nagyobb meg nemigen van, akkor kinek kényelmesek ezek a brutális méretek? Ugyanolyan tudással remélem lesznek ezekből az újabbakból is Mini verziók.
-
Kex613826
tag
Ez a készülékház nem, hogy kicsi, hanem batár nagy... Igaz, a 4.8 inches kijelzőm néha már szűkös, de ezt 6 inch-re tippelném. Ez már inkább az Mate sorozat mérete.
-
djbelo
senior tag
Nagyon várom már!
-
arminlok
senior tag
P6 méret, kijelzö növelése jobb processzor optimalizált rendszer. Ideális telefon. Things that will never happen.
-
ALBY
senior tag
Kéne rá sok kicsi pogácsa, aztán mehet a sütőbe.
Igazi tepsi -
Hunt3r22
őstag
Nekem inkább 6"-nak tűnik, mint 5,2"-nak
-
DaveJr
őstag
válasz
tothmaxy182 #6 üzenetére
Csak "apjó piszi kínai kezeckék" tartják
-
fornettisuti
veterán
Kíváncsi leszek a P8-ra, talán erre lecserélem a P6S-t.
-
tothmaxy182
őstag
Így rápillantva erre a fémdarabra a képen, ez nagyon nem 5,2 colosnak néz ki...
-
gerii
addikt
Ez legalább 2mm falvastagság... baromságokat ne terjesszetek már, még egy ilyen gagyiblikk hírben se
-
kelly416
veterán
Azt a mindenit...
nem apró.
-
Nem úgy volt, hogy elhagyják az Ascend nevet?
-
kbyte1024
veterán
Viszont az örvendetes hogy nem szálltak el a kijelzőmerettel. A P6 és 7 is szép készülék volt.
-
törölt tag
Várható volt (vagyis várható lesz). Jópár komolyabb szakmai lap már a CES -re is elővetítette a bemutatót, amiben még ennyi realitás sem volt, mint az MWC -ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged