- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
AusWolf
őstag
válasz
Interceptor #30 üzenetére
Az a baj, hogy a karakterek hitelességét sokminden rontja. Alacsony poligonszám, gyenge textúrák, rossz hajlások, torzulások, a haj kidolgozatlansága, plusz szexuális jelenetben a bőr finomságait is meg kéne valahogy jeleníteni, ami a fejlesztőknek a próbálkozások ellenére még mindig nem megy. Ezzel szemben egy csempés szobába beállított fényes tárgyakat mutogatnak minden techdemóban már tízen akárhány éve.
Tomb Raiderrel (még) nem játszottam sokat, pedig megvan Steamen.
-
AusWolf
őstag
Csak annyiban függ össze, hogy olyasmit fejlesztenek tovább, ami már a jelenlegi játékokban sem néz ki rosszul, miközben ahol lenne igény fejlődésre, ott nem történik semmi.
Pl. a környezet szerintem már a legelső Mass Effectben, vagy a Crysisban is tök jól nézett ki, míg a szexuális jelenetek hitelességét a legmodernebb játékokban is elrontja a karakterek műanyagszerűsége.
(#24) Interceptor:
"alapvetően a modellezést és a textúrákat tartom gyengének a mai gamekben"
+1 -
AusWolf
őstag
válasz
Interceptor #18 üzenetére
Ez tény, de szerintem többet adna a látványhoz, mint a ray tracing. Ha már lezabáljuk a gépet, akkor ne csak a kés nézzen ki jól hátulról a negyedik asztal sarkán, meg a padlófényezés, hanem a karakter is, akivel éppen beszélek. A növényzet is jó példa, ott is van mit csiszolni.
Szilárd tárgyakat ezelőtt 10 évvel is tudtak szépen animálni. Az, hogy egy picit szebb lett, nem nagy dolog (szerintem).
-
AusWolf
őstag
Furcsa, hogy ennyi erőforrást beleölnek az árnyékok és tükröződések valósághű szimulációjába, de az emberek (vagy egyéb humanoid karakterek) már tizenéve úgy néznek ki minden játékban, mintha műanyagból lennének kiöntve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest