- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz
kikikirly #49 üzenetére
Meglehetne normálisan is csinálni csak sz@rnak bele. Ennek oka lehet az is, hogy a kiadó nem ad elég időt meg az is, hogy lusták vele dolgozni. Senkit sem érdekel rajtunk kívül. Pl iszonyat jó sebzési, sérülési rendszerek is vannak link2, már nagyon régóta, de sehova nem építik be.
-
Interceptor
addikt
Köszi, eddig annyi volt világos(amit olvastam), hogy dinamikus valós idejű és nem utólag lerenderelt. A tükör nagyon jó példa volt
Végül eljutunk a mátrix világig, és meg lehet majd kérdőjelezni a miénket is
Régen az nfs3-ban milyen trükkel oldották meg az üvegen való dinamikusnak látszó tükröződést? Bár úgy emlékszem volt játék amiben láthattuk a karakterünk tükörképét és ahogy mozogtunk előtte úgy változott az is. Gondolom ez is valami fél megoldás trükk.
-
Interceptor
addikt
"míg a szexuális jelenetek hitelességét a legmodernebb játékokban is elrontja a karakterek műanyagszerűsége" Mondjuk a Tomb Raider Lara Croftját szerintem igen jól megoldották ebből a szempontból. Ráadásul a különböző pózoknál, mozdulatoknál sem jönnek elő fura torzulások a szokásos pontokon mint könyök, térd, csukló, csípő(persze vannak sufni modok más korábbi játékokhoz is ahol hasonlóan hibamentes karaktereket készítenek, csak elég ritka). Mondjuk egy ilyen szintű kidolgozást eltudnék viselni egy TES6 open worldben is.
-
Interceptor
addikt
Mondjuk még a megvilágítás is nagyon számít, sokat tud dobni a karaktereken a környezeten, de alapvetően a modellezést és a textúrákat tartom gyengének a mai gamekben. Az új kingdom come-ra már azt mondom elmegy ezen a téren, bár még ott is lap lombozat van, gondolom ezt tudja megjeleníteni a motor használható sebességen a mai hardverekkel
-
Interceptor
addikt
Komplexebb meshekkel és nagyobb felbontású textúrákkal, sokkal komolyabb előrelépést lehetne elérni látvány ügyben, csak nyilván az is gépzabáló lenne. Leginkább a fák bokrok lombozatától vagyok kiakadva, hogy még mindig lapokból rakják ki, de nyilván ez is a f*s hardverek miatt szükséges.
-
Interceptor
addikt
A témában full laikus felhasználók(mint én) mire számíthatnak ezzel a technikával majd látványban a mostani megoldáshoz képest? Miért jó ez nekünk? Megnéztem néhány tech demot, de sokkal okosabb nem lettem tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Automobilista 2
- Horgász topik
- BestBuy topik
- 8300 mAh, maradhat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Crypto Trade
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest