- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz
kikikirly #49 üzenetére
Meglehetne normálisan is csinálni csak sz@rnak bele. Ennek oka lehet az is, hogy a kiadó nem ad elég időt meg az is, hogy lusták vele dolgozni. Senkit sem érdekel rajtunk kívül. Pl iszonyat jó sebzési, sérülési rendszerek is vannak link2, már nagyon régóta, de sehova nem építik be.
-
Interceptor
addikt
Köszi, eddig annyi volt világos(amit olvastam), hogy dinamikus valós idejű és nem utólag lerenderelt. A tükör nagyon jó példa volt
Végül eljutunk a mátrix világig, és meg lehet majd kérdőjelezni a miénket is
Régen az nfs3-ban milyen trükkel oldották meg az üvegen való dinamikusnak látszó tükröződést? Bár úgy emlékszem volt játék amiben láthattuk a karakterünk tükörképét és ahogy mozogtunk előtte úgy változott az is. Gondolom ez is valami fél megoldás trükk.
-
Interceptor
addikt
"míg a szexuális jelenetek hitelességét a legmodernebb játékokban is elrontja a karakterek műanyagszerűsége" Mondjuk a Tomb Raider Lara Croftját szerintem igen jól megoldották ebből a szempontból. Ráadásul a különböző pózoknál, mozdulatoknál sem jönnek elő fura torzulások a szokásos pontokon mint könyök, térd, csukló, csípő(persze vannak sufni modok más korábbi játékokhoz is ahol hasonlóan hibamentes karaktereket készítenek, csak elég ritka). Mondjuk egy ilyen szintű kidolgozást eltudnék viselni egy TES6 open worldben is.
-
Interceptor
addikt
Mondjuk még a megvilágítás is nagyon számít, sokat tud dobni a karaktereken a környezeten, de alapvetően a modellezést és a textúrákat tartom gyengének a mai gamekben. Az új kingdom come-ra már azt mondom elmegy ezen a téren, bár még ott is lap lombozat van, gondolom ezt tudja megjeleníteni a motor használható sebességen a mai hardverekkel
-
Interceptor
addikt
Komplexebb meshekkel és nagyobb felbontású textúrákkal, sokkal komolyabb előrelépést lehetne elérni látvány ügyben, csak nyilván az is gépzabáló lenne. Leginkább a fák bokrok lombozatától vagyok kiakadva, hogy még mindig lapokból rakják ki, de nyilván ez is a f*s hardverek miatt szükséges.
-
Interceptor
addikt
A témában full laikus felhasználók(mint én) mire számíthatnak ezzel a technikával majd látványban a mostani megoldáshoz képest? Miért jó ez nekünk? Megnéztem néhány tech demot, de sokkal okosabb nem lettem tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Napelem
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest