- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Szerintem is elég általában játékra a 8GB, de ez is műfaj- és játékfüggő: stratégiák és rokonaik pl. meg tudnak enni jó sok RAM-ot. Főleg, ha esetleg van egy jó modder közösség és egy jól működő Steam Workshop ahol lehet az elkészült modokat terjeszteni.
(#35) barnibal
Én is hasonlóképpen gondolkoztam, mondjuk nálam az is belejátszik, hogy remélem addig is fejlődnek az AM4-es BIOS-ok és javul a memória kompatibilitás, stb.. -
t72killer
titán
"Az Intel mit csinált?"
Átnevezett Skylake-X-nek pár korábbi Xeont, nem tett beléjük szorzózárat, természetesen kitalált alájuk egy új foglalatot és voilá, itt az idei HEDT eresztés. Tény és való, durva szörnyek kaphatók kicsivel emberibb áron (/mag), mint ez a Broadwell cucc volt, de fogyasztás/teljesítmény fronton nincs érdemi javulás, egy rendesen leterhelt 10magos 4.5+GHz-en bizony bőven 300W felett eszik, ami alig (20%?) hatékonyabb az ősöreg Haswell 4770k-mnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest