- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Szerintem is elég általában játékra a 8GB, de ez is műfaj- és játékfüggő: stratégiák és rokonaik pl. meg tudnak enni jó sok RAM-ot. Főleg, ha esetleg van egy jó modder közösség és egy jól működő Steam Workshop ahol lehet az elkészült modokat terjeszteni.
(#35) barnibal
Én is hasonlóképpen gondolkoztam, mondjuk nálam az is belejátszik, hogy remélem addig is fejlődnek az AM4-es BIOS-ok és javul a memória kompatibilitás, stb.. -
pengwin
addikt
Valószinüleg igazad van, de azért én megjegyzem, hogy nekem van olyan játékom (Cities:Skylines), ami simán kér 13+GB RAM-ot. Fejlesztőkörnyezetnek még az én szintemen elég a 16GB, de egy akár csak kicsit komolyabb projektnél biztos vagyok benne, hogy több kell. Szóval azért annyira nem nagy művészet megtölteni 16GB RAM-ot így 2017-ben. Vagyis az, hogy elég-e, csak és kizárólag a felhasználásodtól, szoftevereidtől függ, mint kb. minden más is a számítástechnikában.
Egyébként én 32GB lassabb DDR4-ről váltottam 16GB gyorsabbra (Ryzen mellett sokat számít), összeségében megérte, de így azért tényleg jobban oda kell figyelni mit csinálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest