- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#64791808 #34 üzenetére
"A hiba a te készülékedben van
" - biztos sz*r volt a release....
függetlenül ezektől, akkor sem tetszik a Vista... pedig kapott már pár esélyt... és mindig úgy raktam fel, hogy "nem rossz ez, sokan használják, csak nem lehet olyan rossz" - aztán valahogy mégis visszakerült az XP. régi, csúnya, de nekem jobban tetszik...
Sok ramot eszik? Mi a sok?Az, hogy 8 gigát is rezzenéstelen képpel telerak? Igen, és utána minden programod elindul 3 másodperc alatt. Pedig tényleg, mennyivel jobb, mikor van 2 giga ramod, az xp használ belőle 250 megát, a többi ott áll üresen
- amikor végre két GB RAMom lett, akkor szembesültem először azzal az élménnyel, hogy amikor elindítok egy játékot, nem azzal megy el a legtöbb idő, hogy swapbe menti a RAM tartalmát, és kilépésnél se kell perceket várni arra, hogy visszajöjjön az asztal... Vistával várnom kell... és ezt nem szeretem... nincs csúcsjátékgépem, de nekem elég sok az a pénz, amit beleöltem, és elvárom, hogy gyors legyen, és ne swappeléssel menjen el a fél napom
moonman: erőlteti a halál - az erőltetést én úgy gondoltam, hogy én spec sosem használom, akkor minek egyáltalán bekapcsolni alapból? kérdezzen rá "akarja hogy indexeljük a fájlait? y/n" - probléma letudva
-
én hónapokig használtam.... sok RAMot eszik, lassú és szép... ennyi... aztán visszatettem az XP-t.
most felraktam a 64 bites verzióját... sok-sok RAMot eszik, lassú és szép... ennyi...
mellékesen hálózaton történő másolástól lefagyott az egész rendszer, ennek örömére kemény 24 óra után ismét visszakerült az XP (csak mostmár 64 bites)amit pedig leginkább utálok a Vistában, az a folyamatos vinyótekerés... miért kell erőltetni azt a redvás fájlindexelést? soha nem használtam még a windows beépített keresőjét, tehát nekem fölösleges, de egy fél élet mire indexel többszáz GB anyagot... még jó, hogy nagy nehezen ki lehet kapcsolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest