- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
én hónapokig használtam.... sok RAMot eszik, lassú és szép... ennyi... aztán visszatettem az XP-t.
most felraktam a 64 bites verzióját... sok-sok RAMot eszik, lassú és szép... ennyi...
mellékesen hálózaton történő másolástól lefagyott az egész rendszer, ennek örömére kemény 24 óra után ismét visszakerült az XP (csak mostmár 64 bites)amit pedig leginkább utálok a Vistában, az a folyamatos vinyótekerés... miért kell erőltetni azt a redvás fájlindexelést? soha nem használtam még a windows beépített keresőjét, tehát nekem fölösleges, de egy fél élet mire indexel többszáz GB anyagot... még jó, hogy nagy nehezen ki lehet kapcsolni...
-
törölt tag
Miért szívja meg az XP-s, az SP3-at? Jaaaaérteeem te a lopott XP-re gondolsz. Az meg sem fordult a fejedben, hogy vannak, akik megveszik legálisan? Azok megkapják a valódi előnyt. SP3 korlát nélkül, mert EREDETI. Az aktiválás meg egy klikk. Egyéb kérdés?
A Vista pedig igenis hulladék. Több hónapig szenvedtem vele, és nem bánom, hogy downgrade-eltem. Amióta újra az XP van, egyszerűen nincs baj a géppel, nincs rejtélyes leállás, nincs semmi szívás. A DX10 meg még nagyon nincs itt, és XP alatt még a játékok is gyorsabbak, és stabilabbak. És érdekes módon ismét van hely a C meghajtómon, és nem darálja szét a vinyót az oprendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest