- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
#64791808 #53 üzenetére
Hát nem tudom hogy nálad esetleg milyen egyéb dolgok vannak még telepítve, amik rezidensként futnak a háttérben, de nekem az adatlapomnál szereplő konfigon, 2GB RAM-mal semmilyen swappolás nincsen (Max egy pár másodperc, a legújabb játékok esetében, ahol már lassan magának a játéknak lesz alap a 2GB), miután kilépek a játékból - vagy Alt-Tab- bal is akár.
Én az Ashampoo WinOptimizer 5-el szoktam rendszert optimalizálni, automatikusan betweak-eli a dolgokat, registry-t tisztít, ilyesmi. Mellette az O&O Defrag 10-el töredezettségmentesítek minden héten, és semmi gondom a rendszerrel.
Ui.: Nem okoskodásképpen írtam, nem állítom hogy egyes esetekben nem jobb az XP a Vistánál, de például az én esetemben amióta a Vistára váltottam XP után, sokkal stabilabb a gép és kevesebbszer kell újratelepítenem.
Ui.2.: Valaki írta, hogy angol verziót kell venni, és a magyar kiadással használni, nos ez igaz, és működik is. Pl. nekem is angol az eredeti lemez, de akármilyen torrentről leszedett magyar telepítővel elfogadta eredetinek, szóval egy magyar Home Premium-ot is ugyanúgy lehet az angol Home Premium kulccsal aktiválni.
-
válasz
#64791808 #34 üzenetére
"A hiba a te készülékedben van
" - biztos sz*r volt a release....
függetlenül ezektől, akkor sem tetszik a Vista... pedig kapott már pár esélyt... és mindig úgy raktam fel, hogy "nem rossz ez, sokan használják, csak nem lehet olyan rossz" - aztán valahogy mégis visszakerült az XP. régi, csúnya, de nekem jobban tetszik...
Sok ramot eszik? Mi a sok?Az, hogy 8 gigát is rezzenéstelen képpel telerak? Igen, és utána minden programod elindul 3 másodperc alatt. Pedig tényleg, mennyivel jobb, mikor van 2 giga ramod, az xp használ belőle 250 megát, a többi ott áll üresen
- amikor végre két GB RAMom lett, akkor szembesültem először azzal az élménnyel, hogy amikor elindítok egy játékot, nem azzal megy el a legtöbb idő, hogy swapbe menti a RAM tartalmát, és kilépésnél se kell perceket várni arra, hogy visszajöjjön az asztal... Vistával várnom kell... és ezt nem szeretem... nincs csúcsjátékgépem, de nekem elég sok az a pénz, amit beleöltem, és elvárom, hogy gyors legyen, és ne swappeléssel menjen el a fél napom
moonman: erőlteti a halál - az erőltetést én úgy gondoltam, hogy én spec sosem használom, akkor minek egyáltalán bekapcsolni alapból? kérdezzen rá "akarja hogy indexeljük a fájlait? y/n" - probléma letudva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- VoIP telefonálás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TP-LINK routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topik
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest