- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Egyébként igazad van, azt hiszem.
A cikkben (angolban is néztem) úgy írnak az árakról hogy
Full > Upgrade > OEMNewEggen nézegettem, Home Premium változatok:
Full: 223$ (36 572ft)
Upgrade: 100$ (16 400ft)
OEM: 100 $ (16 400ft) (egyik itteni boltban: 27 360ft áfával)Ultimate:
Full: 290$ (47 560ft)
Upgrade: 200$ (32 800ft)
OEM: 170 $ (27 880ft) (egyik itteni boltban: 46 400ft áfával)+ postázás (áfa/vám nem tudom hogy játszik)
---
következtetés: simán megérheti külföldről beszerezni, s ha kell dizájnos magyar lemez is:Telepítő média rendelés:
Windows Vista Business 32-bit Hungarian Sup Direct CD Fulfillment Magyar 32-bit CD €9.95 + magyar áfa.Ezt adta ki a magyar és az angol 32 bites kulcsomhoz is.
Az angol 64 bites kulcsomnál hibát jelzett, de nem írta ki mi a hiba, valószínűleg már használt/aktivált kulcsot fogad el, vagy fogalmam sincs(#58) Cerebellum
nemrég néztem ilyen optimalizálási tanácsot több giga ram esetére, ott láttam a az emlegetett regisztrációs bejegyzést, és akkor láttam hogy jé ez ahhoz a beállításhoz tartozik amit emlegettem
Régebben játszottam valami progival, lehet a tweakNT volt, akkor próbálgattam win2003atmedia centertől kezdve az összes lehetőséget, és néztem a boot képernyőt
ha jól emlékszem Win Xp pro 2003 logót tett ki workstationként
-
azbest
félisten
Jól tudom, hogy adott verzión belül tetszőleges hogy 32/64 vagy angol/magyar telepítőt használok az adott külccsal?
OEM esetén nem tudom ez mennyire kötött, msdn-aa retail kódjával úgy hiszem mindegy volt, hogy melyik verzióhoz melyik kódot használom (van 32 magyar/angol és 64 bites angol verzió is, persze mind business).
Azért kérdem mert ha ennyivel nagyobb az árkülönbség de nincs nyelvhez kötve a kód, akkor simán megjátszható hogy sokkal olcsóbban külföldről rendelnek és a kódot meg magyar médiával használják. Ha nagyon kell a dizájnos lemez, akkor még 3000ért hologrammos magyar lemezt is lehet a kóddal rendelni az ms oldalán (legalábbis angol msdn-aa kóddal továbbengedett a magyar lemezrendelő).
(#53) Cerebellum:
Nekem XpSp2 most 1 gigát használ (1071848), a rendszer gyorsítótár meg 2 (2244460).
Valami beállításon is múlhat hogy kezeli: a teljesítménybeállításnál van választás, hogy programokhoz vagy rendszergyorsításhoz használja a szabad ramot. Nekem most rendszergyorsítótár. Nem esküdnék rá, hogy magától állt e erre, mivel van elég memóra vagy valamikor én nyúltam bele. Így nem áll teljesen kihasználatlanul a szabad ram sem
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest