- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Hát, volt csomó Sony cuccom, még a 2000-es évek elején egy 6 fejes videóm (SLV-SE710), talán az volt a legjobb. Sőt! Az nagyon király volt, majdnem olyan képe volt, mint a DVD-nek. Persze nem, de majdnem.
De aztán bármit is vettem, DVD, erősítő, mp3 lejátszó, fejhallgató, fülhallgató, telefon, stb... mindig rá kellett jönnöm, hogy ha 15-20%-al hajlandó lettem volna többet kiadni egy más gyártó hasonló termékéért, akkor nem azon gondolkodtam volna néhány hónap használat után, hogy hogyan kéne a legkisebb buktával eladni. De a hülye a saját kárán tanul...
De TV-m nem volt, az lehet jó! -
PpenoO
őstag
Sony mobilrészleg hivatalos magyarországi szervizpartnere a Cordongroup.
Azt hiszem, nincs több kérdésem...
Még ha valakinek szerencséje van és szervizelik a vízálló készülékét, 100%, hogy az a telefon a büdös életbe nem hogy vízálló de cseppálló sem lesz.
Rengeteg tapasztalat, vásárlói vélemény elérhető a neten, csak rá kell keresni.
Nem is értem a Sonyt, TV fronton példamutató a garanciális ügyintézésük itthon, mobilfronton meg egy ilyen céget bíznak meg és az évek alatt összegyűlt rengeteg negatív vásárlói tapasztalat és vélemény után sem váltanak partnert.
Aki ennek tudatában Sony telefont vesz Magyarországon, az vagy nem normális, vagy szarik bele és van annyi pénze, hogy ne okozzon gondot a régi telefont a kukába dobni és venni egy újat.
niof: TV szinten még mindig a toppon van.
-
niof
veterán
Egy ismerősöm vízálló strapatelefonja (Samsung) egyszer beázott. Bevitte a szervizbe, hogy a készülék nem működik, mert beázott. Ott csak pislogtak rá, mint hal a szatyorban, és mondták neki: "De hát ez egy vízálló készülék!". Erre haverom: "Hát ez az!".
Szó nélkül javították, illetve cserélték.
Szerintem az illetőnek az első visszautasítás után a fogyasztóvédőkhöz kellett volna mennie, hogy a vízálló készülék beázott, és nem hajlandóak azt javítani, pedig ez a készülék egyik "szolgáltatása".
Ennyi. Sose vegyetek Sony cuccot, csak kommersz szart gyárt régóta. Ez a Sony már nem az a Sony, mint régen volt. Bár az is igaz, hogy a kommerszek között egész jó. -
cuebler
senior tag
az ilyen tesztekről mindig egy jó barátom jut eszembe. kutyái vannak, nyáron naponta többször is cseréli nekik a vizet. előtte beszélt telefonon és az inge zsebébe tette anno az N95-ös nokiát. majd előrehajolt, hogy megnézze, mennyire melegedett fel a víz, közben pedig mondja nekem: "nézd, mi úszkál a vízben!" (mindenféle bogarak beleestek ugye). ebben a pillanatban az ingzsebből a nokia zsupsz, bele a vízbe egy hideg fürdőre. reakció: "a qva anyádat, b@d meg..." majd kivette, megrázta párszor és próbaképpen megcsörgetett. működött, zokszó nélkül. IPxx, ugyanmár...!
-
Matada2.3
veterán
Az ilyenekről meg van a véleményem, de ha leírnám akkor bann-t kapnék
-
TTommi
aktív tag
válasz
-Skylake- #35 üzenetére
Ez szerencsére már nem igaz. Lollipop alatt FHD videónál szinte nem is érzek melegedést. 4K-t nem próbáltam Lolli alatt, de az biztos, hogy szoftveresen javítható hiba volt és javították is. A Sony Z széria, legalábbis a Z2 től, tényleg vízállóak, csak oda kell figyelni rá, mielőtt vízbe teszik, nehogy user error legyen belőle, mint az esetek nagy részében ahol az olyan linkelt cikkek születnek mint a Homár. Egyébként a Sony-k leejtésekor az első ami kinyílik, az a kis vízzáró ajtócska, szóval ha beleejtem a vödörbe attól még lehet, hogy beázik
Ha viszont rendesen kézben tartva használod víz alatt, nagyon jópofa
-
-Skylake-
addikt
válasz
sz.balazs.95 #7 üzenetére
A sony azert vizallo mert olyan brutalisan melegszik videozas alatt ,hogy leghutessel hasznalhatatlan. Ezert az IP , a vizhutes vegett.
-
fornettisuti
veterán
garancia ennyit er. ezert kar volt biztositast is kotni ra. hovatovabb, hazudni kellett volna, pl. esoben telefonaltal. szolgaltatotol max. apropenzert vennek keszuleket.
-
akosxyz
senior tag
Az IP szabvány tökéletesen megfogalmazza mit bír ki. Az más kérdés, hogy ráírják és mégis sok a károsodott user, akinek mégsem bírta ki.
Bár az igaz, hogy egy átlag vásárló nem tudja mi az az IP szabvány, és az óráknál valóban jobb az, hogy odaírják hány méterig vízálló.Kasya: 3310 egy atomrobbanást is kibírt
-
Kasya
nagyúr
Esotol nekem meg nem krepalt be telefon...Bar, nem is a telefon nyomkodasa a legfontosabb nekem a zuhogo esoben
Errol jut eszembe, hogy volt regen egy hir arrol, hogy a Nokia ugyan nem csinalt IP-s telefonokat, de ennek ellenere minden keszuleke kivaloan birta a Finn klimat
-
Just_Reboot
addikt
válasz
takacsbotond #4 üzenetére
-
Kasya
nagyúr
Jol birja az is.
Mar ha valakinek ez tenyleg fontos. Hatha fozes kozben beleejtem a levesbe es elfelejtem kivenni 20 percig... -
Az lg shine-om véletlen bele esett a 200L meszes hordóba egy órán át "élvezte" a mész maró hatását, de utána még kettő hétig működött,
a szervizben pedig mosolyogva fogadták az esetet. -
B.i.L
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #19 üzenetére
Lásd MotoDefy & Defy+ ,mert ugye ott is azt hirdették,hogy vízálló! R-go az is volt
Meg ha már az a hír járja,hogy kibírja a víz alatt,én egyenesen elvárom azt hogy bírja is ki !
A kedves Sony meg felőlem be is csődölhet!Már a tv-jük is pixelesnek hatott a többi képhez mérten,miért lenne rózsásabb a helyzet itt?És a Y-videókon a mosógépben,a forrásban lévő húsleves kellős közepén henyél,utána is működött.... -
kpeters
csendes tag
Érdekes, az óráknál ki tudják írni/mondani, hogy ez a modell cseppálló, azaz csak kézmosásnyi vizet bír, a másik meg vízálló, abban úszhatsz is, a harmadikban meg akár 50 m-ig is lemerülhetsz. A telefonoknál meg összemossák ezeket és valahol kisbetűvel szerepel az IP szabvány, ami annyit mond az átlag vásárlónak, mint az én cipőméretem.
-
erik88
aktív tag
Ki van ez találva
-
törölt tag
válasz
sz.balazs.95 #19 üzenetére
Aztán próbáld meg azt is bebizonyítani, hogy a gyártó előírásának megfelelő mélységben és ideig voltál a víz alatt.
HA csak nincs valami oltári nagy hiba a készüléken.
-
Vajon egy gaalxy S6, mennyire bírná ezt a tesztet ?
-
törölt tag
Nem az anyanyelvünkkel van a gond, hanem a hülye fordításokkal.
Meg sokszor a helytelen használattal. Nem mindegy, hogy valami csepp vagy vízálló. DE az sem mindegy, hogy valami védett, vagy ellenálló. A méter és az idő jelölések sem véletlenül vannak kitalálva. Szinte mindent ki lehet fejezni, csak ész kell hozzá.
-
no more
veterán
A Sonykon kívül szerintem minden telefon bírja a vizet.
-
B.i.L
senior tag
válasz
Nekem az Lg F6 esett a lavórba
,de persze víz is volt benne
- gyorsabban vettem ki a fénysebességénél,kiráztam,aksi fedő le - az indikátorokig nem jutott a víz ! Kiszáradás után minden tökéletes.
-
ChoSimba
tag
Itt előjön csodás anyanyelvünk hátránya az angolhoz képest, hogy nem tudja megkülönböztetni a 'water resistant' és a 'waterproof' szavakat, mindkettőre asz'ongyuk hogy vízálló
-
bobojszan
tag
Én a Sony Z-el csapattam az Atlanti-óceánban pár percet...semmi baja nem lett pedig sós víz volt! Geci jó kis videó lett, még a halakat is elkaptam ahogy csapatják a víz alatt!
-
moleculez
veterán
Ilyet minden telóval kellene...
-
cezarlacrone
aktív tag
Egyeseknek mire nem jut lovetta és fölös idő.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na igen, nem az első ilyen sztori amit olvasok. Ez már csak azért is dühítő, mert az ember nem tudja bizonyítani az igazát, ők csak annyit mondanak, hogy beázott és nem gariztatható. Ezek után az olyan reklámok, amikben a víz alatt fotóznak egy ilyen készülékkel kicsit sem hihetőek a számomra.
-
babkukta
senior tag
válasz
Meglehet
-
takacsbotond
őstag
A G2-őm egyszer a felmosóvödörben landolt.Gyorsan kivettem, még a képernyő sem kapcsolt ki...
Azóta is használom, és semmi baja sincs.
Mondjuk lehet, hogy csak azért, mert nem vot víz a vödörben... -
Entryy
aktív tag
Személyes tapasztalataim szerint szinte mindegyik kibírja.
Nem ez az okosság, hanem hogy jövő héten is működik e még!?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy friss G4 tulajdonos kipróbálta, hogy mi történik az LG legújabb csúcskészülékével, ha víz alá kerül, és ott is marad.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest