Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• VivienR

tag

válasz doooo #59 üzenetére

Korosodik, érezhetően lassabban dolgozza fel pl a Lightroom a 46 MPx-es nyers fájlt mint egy Note 10-es. Ez mondjuk kicsit sarkalatos alapvetően ha a kepeimmel játszok a nagyobb monitor jobb és nyilván desktop on sokkal több minden elérhető. Persze mindenkinek mások az igényei, de alapvetően sokmindenben pl egy közel 13"-es tablet is simán ki tudna szolgálni. Billentyűzettel még távoli asztalon keresztül simán tudnék is rajta dolgozni.

De valahogy mégis úgy látom, hogy jelenleg Android fronton kevés fejlesztő, cég erőlteti meg magát tablet témában. Kíváncsi leszek hogy az Apple ARM irányú elmozdulasa változtat e ezen... Szeretném ha lenne verseny...

• VivienR

tag

válasz lakotibi #57 üzenetére

Igen a Wipe Cache Partition-rá gondolok. Használhatóbbá tette az élményt. Mindemellett én is az MS Launchert használom. 😊

Valóban korosodik, de még pl tartalom fogyasztásra és jegyzetelésre mindíg megfelelő. Az elmúlt időszakban a One Note is végre jól működik és pl csak a tollat veszi figyelembe. Az alkalmazások valóban nem csak a Samsung sara, de igy valóban sokat ront az élményen.

• VivienR

tag

A frissítés utáni belassulassal kapcsolatban nekem is volt némi kellemetlenségem, aztán olvastam hogy az update cache-t is érdemes törölni. Sokat javított a használhatóságon ismét. Pedig S3-as, nem egy ősi, de nem is mai darab.
    Az alkalmazások forgathatosaga... Valóban idegesítő hogy sok alkalmazás nem hajlandó elfordulni, mert nem támogatott. Őszintén az S7+ tabletet a pletykák óta várom, mert bár sokmindenben kiszolgál a Tab S3 - Surface Pro 4 kettős tablet fronton, de grafikai szempontból az ARM, Exynos procik köröket vernek a Surfaceeken, vagy akár a memóriában bőségesen, de videó memóriában nem túl acélos NUC-on is. Viszont a másik oldalon meg elgondolkodtató higy az Adobe Photoshop még pletyka szintjén sem akarja megközelíteni az Androidot (amennyire tudom), ami még jó lenne... Szóval vagy elfogadom hogy marad a Lightroom, vagy.... iPad Pro 12.9 jókora felárral, esetleg Surface X, és a T
    tablet front kellő hanyagolása az MS részéről. Pedig alapvetően szeretem a Samsung termékeit.

Új hozzászólás Aktív témák