Kibeszélték a Tab S7 összes titkát

Renderképek, specifikáció, játékfókusz – mindent tudni a méretes és a még méretesebb csúcskategóriás Samsung táblagépről.

Ha nyár vége és ősz, akkor a Samsungnál a produktivitásé a főszerep, ezt bizonyítja a Galaxy Note20 család érkezése, amely nem egyedül mutatkozik be augusztus 5-én: lesz új hajlítható képernyős ketyere, TWS füles, óra és két Snapdragon 865+-szal szerelt táblagép.


(forrás: Roland Quandt) [+]

A csúcsmodell Galaxy Tab S7+ névre hallgat majd, és 12,4"-es Dynamic AMOLED panelt kínál 120 Hz-en és 2800 x 1752 pixel felbontáson, míg a Tab S7 10,5"-ekel és 2560 x 1600 pixellel kell beérje, LTPS LCD technológiából.


(forrás: Evan Blass) [+]

A páros éppúgy 9 ms késleltetésű S Pen stylusszal lesz felvértezve, mint a Galaxy Note20 Ultra, és ez elég gyors reakcióidő lesz, hogy a képernyőre való írás és rajz megegyezzen a papír-ceruzás élménnyel. A két Tab S7 6/128 GB-os RAM/tárhely kombinációval nyit és éppúgy lesz 256 GB-os opció, mint 5G modemmel felszerelt topkiszerelés.


(forrás: Evan Blass) [+]

Aligha lesz panasz az üzemidőre: a 495 grammon várt Tab S7 7040 mAh-s telepet kínálhat, az 590 grammos Tab S7+ pedig 10090 mAh-sat, és opció lesz a 45 wattos gyorstöltés, igaz: a csomagolás állítólag csak 15 wattos adaptert rejt. Elérte a kameraszaporítás a táblagépeket: a hátlapra 13 + 5 megapixeles kombináció kerülhet normál és ultraszéles látószöggel, az előlapra pedig 8 megapixeles önfotós egység.


(forrás: Evan Blass) [+]

A táblagépek felkínálják majd a DeX asztali elrendezést az óriásképernyőn, és augusztus 5-én várható a vezetékmentes DeX kivetítés bemutatása is, amiből azért inkább majd a telefonok profitálnak. A produktivitásból a billentyűzetes kiegészítő is kiveszi a részét, a multimédiás élményből pedig négy AKG által optimalizált hangszóró és játékra szakosodott extra funkciók.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés