- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Fotók, videók mobillal
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
a kommentek alatt is írták a srácnak, hogy drágán vette viszont 2003-4-29 5:39:16 PM-kor ezt állította valaki
az a baj olyan oldalt nem találtam ahol a kezdő árak lennének tárolva
(5100 telefongurus kommentek részben írták: 2003-3-27 2:00:15 PM
az elvan írva 50eFt elõfizetéssel és 80e vagy mennyikártyával, van minden benne kalóriaszámláló, zajtszintmérõ stb. ...) lehet annyi volt hivatalos nokiából de passz.https://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_nokia_8910i.asp
Arra viszont emlékszem, hogy a Nokia 3510i (de menő volt a polifónikus csengőhangjával akkoriban) megjelnésekor vettem vodafonban 48e Ft-ért és ez egy alap telefon volt. ez volt 2002-ben. Arra is emlékszem, hogy egy motorola accompli 008-at adtam el ami 180.000 ft volt emlékszem mert a török (vagy arab) nem akarta megvenni és úgy mentem haza a számláért
. és annak az árából vettem a nokiát
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Büszke apukák és anyukák topikja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Vallás
- Metal topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest