- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A karcsúság ára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"skoda enyaq a nagyobbik akksival 2100 kiló, 1,9 méter széles és 4,65 méter hosszú, már ez is túl van a normális határon. És akkor ott a BMW X5, a több mint két méteres vállával az öt méterével és 2200 kilós súlyával asszem"
Az X5 nem nagy autó, családi használatra pont megfelelő. Elég röhejes lenne ha le akarnád korlátozni kinek mekkora autója lehet.
-
törölt tag
Én egyedül a 7 személyes autókat menteném fel hogy lehetnek nagyobbak valamivel.
Annak az lenne szerintem az eredménye, hogy betesznek hátra még 2 ülést opcionálisan, amire kb egy zsebkutya elfér talán, és kikiáltják 7 személyesnek az összes SUV-ot.Amúgy ugye 9 személyig vezethetsz B jogsival, tehát egy személyszállításra berendezett Transitot is simán (mondjuk azt szerintem tök könnyű, annyira kocka meg nagy szögben elfordul a kormányzott kerék, csak a magasságra kell figyelni), az meg azért jóval nagyobb, mint akár egy X5 is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kifejezetten izgalmas formatervű, korszerű elektromos autót hozott a Kia, amit már a Hyundai-jal közösen fejlesztett padlólemezre építettek.
- Kompakt vízhűtés
- Gumi és felni topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Eladó iPhone 12 pro 128Gb
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (52)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest