- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- Visszatér a Pebble
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Mar nem sok hija van es kiderul. En is nagyon kivancsi vagyok. Hogy vajon tenyleg az 1000dollar netto vilagszerte mennyire fogja vissza a vasarlast... plusz a masik az hogy a geekeket kiveve nem az 1 eves frissitesi ciklus az altalanos. Talan meg akkor se ha kavamentes es FaceIDs tipusrol tortenne a valtas.
-
Ricardo
titán
válasz vilmose33 #91 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy fog szerepelni. A 8-as gyártását csökkentették.
Részben azért, mert vannak akik a tizesre várnak, de sokan vannak akik inkább a hetesre frissítenének.
Plusz ahogy olvasom a hetesről sem túl sokan akarnak váltani.
[ Szerkesztve ]
-
balgab84
aktív tag
Az x egy kategoria lett, vagy csak jubileumi, es jovore mar csak a ket telo lesz, normal es plus meretben????
-
janeszgol
félisten
válasz noPublicFG #94 üzenetére
Igen, de én ez alapján írtam: link
-
joey04
titán
válasz ProEvoFan #88 üzenetére
mindenki felhoz egy pici előnyt. picit gyorsabb, picit jobb, picit stabilabb, picit jobb a kamera, picit szebb a kijelző, picit jobb a böngészés, picit ez, picit az, és a végén ott tartunk, hogy ezeket összeadva egy sokkal jobb felhasználói élményt kapunk. de mondok mást. márkán belül maradva egy samsung note 8 is köröket ver pl egy tab s3-ra, vagyis egy snapi 820, 4gb ram pároshoz képest a 835, 6gb ram párosa is nagyon is észrevehető előrelépést nyújt. hát még egy középkategóriához képest. és igen, többek között böngészésben. mert az egy dolog, hogy érezhetően gyorsabban tölti be az oldalakat, de pl egy tab s3-on még tölt az oldal és ahogy belescrollozok, néha megakad mert még tölt a háttérben, note-on meg vaj sima. és újra. nem, ez önmagában nem ér + 200k-t, de ha a rengeteg ilyen mindennapi apróságot összeadom, úgy már igen. ettől még az olcsóbb is lehet legalább olyan jó vétel, nem arról van szó, hogy olcsó, akkor szar és használhatatlan, csak hogy egy felsőkategóriás készülék általában bizony jobb annyival, mint amennyivel drágább. aztán ekkor kell dönteni, hogy valaki akar-e és/vagy tud-e ennyi pénzt erre költeni. de attól még egyik választás sem rossz, és egyiktől sem leszel több, mint bárki más. ha olcsót vettél, nem lehetsz büszke magadra, hogy mennyivel okosabb voltál, mint aki 300-ért vett telefont, és aki 300-ért vett, az sem lehet lenéző, hogy a másiknak szar van. Itt egyetlen esetben írható egyértelműen a hülyeség számlájára a drága készülék megvétele, ha nem férne bele a keretbe és hitelt vesznek fel, vagy hétköznapi dolgokban nélkülöznek miatta.
-
senior tag
-
HUTCHDB
nagyúr
Mar hogyne a telefone lenne, vagyis a samsunge, hiszen ez samsung bongeszo.
Talan egyeduli az androidosok kozott aki megtartotta a sajat bongeszojet, az a samsung..De befejezem az off-ot.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
<Lacy85>
addikt
Jó, hát nyilván vannak olyan esetek, amikor az ember a falat fejeli kínjában.
Mint itt tavasz környékén valamelyik hírnél. Az egyik itteni HÁZIGAZDA vitatkozott hosszasan valakivel, hogy milyen hülye volt, amiért S7-et vett, mert az 50 ezres Xiaomi majdnem, hogy jobb, mint a Samu.
Nem épp erre a kategóriára gondoltam."abszolut ertekben egy dohanyzashoz autohoz kepest toredek egy premium telo ar. Hat ezert is veszik sokan talan."
Én sem sajnáltam rá a pénzt, mert valóban rengeteget használom. És használni!!! szeretném, nem pedig vérnyomás növelőnek vettem.
(#89) HUTCHDB: Ez inkább a böngésző érdeme, nem a telefoné. Egy Chrome, vagy Brave nem fut ilyen simán S8-on sem.
[ Szerkesztve ]
-
vilmose33
őstag
Nem érdemes még megvenni szerintem, nagy a kapkodás a gyártás körül. Kiváncs vagyok menyire inteligens az arcfelismerés, mivel szemüveges vagyok.
A jövő most van
-
kchris78
veterán
Ebben meg reszben egyet is tudok erteni.. abban mar nagyon nem aki az 50ezres kinai csodaval jon hogy annal minek jobbat venni (mint ahogy volt ra pelda). De ha ez a maniaja az embernek, es a masik: abszolut ertekben egy dohanyzashoz autohoz kepest toredek egy premium telo ar. Hat ezert is veszik sokan talan.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tomboy0013 #86 üzenetére
Nem ebbe a topikba tartozik, de ha már belekezdtél, neked van/volt mind a két készüléked?
Én teszteltem mindkettőt, és ...na azért tudjuk már, hogy melyiknek hol a helye.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
<Lacy85>
addikt
Nem kell benne egyetérteni. Mindenki máshogy látja, mindenkinek más a fontos.
Én is megvettem az S8+-t, pedig rohadtul nem ér ez sem annyit, mint amennyiért adják.
De ha várok még pár hónapot, akkor tuti Honor 9 lett volna belőle. Alsó hangon is fele annyiba kerül, és rosszabb a telefon? Abszolút nem. Felső kategóriás készülék, csak nincs teletömve tök felesleges hülyeségekkel.Fentebb nyilván nem az 50 ezres "csodákra" gondoltam, hanem pl. ilyesmi telókra. Egy S8 mennyivel ad többet dupla áron?
-
agabe
addikt
Olyan mint a luxusautok.
Nem eri meg, de aki megteheti venni fog.
30-100ezer kozott sokfele telo van aminek az arazashoz merten ahogy dragul ugy javul szinte minden teruleten a hasznalhatosaga.
100ezer folott viszont mar kezdenek csokkeni a kulonbsegek, es a vegen nagyon kicsi javulasert joval tobbet kell fizetni.
Jo esetben, mert van ami draga megsem jo hasznalni annyira mint egy esetleg olcsobb kozepkategorias keszuleket.
Azutan vannak egyeni preferenciak. Van akinek kamera a legfontosabb van akinek akksi ido, van akinek oprendszer vagy annak jo mukodese.
Csucsteloknal torekednek arra, hogy mindenbol a legjobb legyen bennuk, de ezt altalaban egyetlen vevo sem hasznalja ki teljes mertekben.
Eddig is megfigyelheto volt az arak folyamatos emelkedese a felso kategoria legtetejen, es most ezzel az X-el apple ujabb hatart lepett at. Megeri ? Jozanul osszehasonlitva mas keszulekekkel nem, de van akinek megis, mert nem csak jozan szenpontok szerint vasarolunk ha megvan hozza a fedezet.
Az autos peldara visszaterve megeri barmelyik 1-2millio euros szuper sportkocsi ? Nekunk tuti nem es megis veszik. Megeri 20millio helyett 40millioert venni egy felso kategorias autot ? Szerintem legtobbunknek meg az sem amikor 10millioert is igen szepet lehet vasarolni, es megis veszik a 20 meg a 40milliost is.
Az igaz, hogy itthon sokan 3-5millios aru uj atot sem tudnak megengedni meguknak, es hasznaltakbol vesznek 1millio alatt, de ez azert megiscsak amolyan first wolrd problem, hogy mennyiert vegyunk kocsit, vagy akar telefont csak eszre sem vesszuk, hogy igazabol jodolgunkban ilyen hulyesegekkel foglalkozunk es nem orulunk annak, hogy altalanossagban nem szenvedunk hianyt semmiben.
Aki akarja megveszi es kesz, aki meg nem az nem. Miert kellene ebben egyeterteni, hogy megeri-e ?[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
na igen, ezt is kifejtettem már, hogy lényegében ezt az eszközt használja a legtöbbet az ember az életében. ébredéstől estig. és teljesen mindegy, hogy mi a felhasználási mód, lehet az hc geek, sima üzleti, vagy agyhalott fb függő pokemon játékos, mind sokat fogja nyomogatni.
-
<Lacy85>
addikt
"Jóval többet nyújt minden tekintetben egy drága készülék mint egy olcsóbb, így arra nem lehetsz büszke, hogy nem költesz rá sokat."
Néhány parasztvakító fícsört leszámítva miben ad akkora pluszt egy 300 ezres telefon a 100 ezreshez képest?
Kicsit gyorsabb? Vagy egy kicsit jobb a kamerája? Rögtön megérte a háromszoros árat.[ Szerkesztve ]
-
-
joey04
titán
Jóval többet nyújt minden tekintetben egy drága készülék mint egy olcsóbb, így arra nem lehetsz büszke, hogy nem költesz rá sokat. Ahogy autóknál szokták felhozni, mindegyik eljut A-ból B-be, de attól még nem hülye az, aki drágát vesz. Arra lehetsz büszke, hogy mérlegelesz és nem vered hitelbe magad. De attól nem vagy több, hogy kevesebb pénzt költesz valamire.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Akkor az Almas boltok elott satorozo embereknek nem kell penzt dobni igaz?
-
Dominó85
addikt
Igen, ez a szomorú valóság, bármennyire is nehéz elhinni/elképzelni. Amerikában szolgáltatóknál sokkal/jóval olcsóbb egy iPhone és ott kultusza van már. Akár a gyerkőc egyetemi alapjából is megveszik a legújabb iCuccot. Nem mellesleg az amcsik qrva nagy százaléka majd egész életében a hiteleket görgetve él. Van kint pár rokonom és olyan akikkel napi szinten chatelek. Ott a "hitelképesség" szó, nem olyan mint nálunk, hogy 30 dokumentummal és 3 ingatlannal kell rendelkezz, hogy azonnal az legyél. Állami cégnél dolgozok és 2 hónapnyi papírmunka után kaptam zöld utat a lakáshitelre. Szóval az amcsiknál a taknyos, suhanc 10-16 éevesek ezzel fognak rohangálni apuci/anyuci pénzéből. Én ezért is vagyok büszke, hogy mindent magam értem el és vettem meg magamnak eddig. Úgy hogy használtam az agyam és soha nem adtam ki felesleges tíz/százezreket egy ilyen jelentéktelen tárgyért. Lehet azt hinni, hogy az a menő akinek a legújabb, legdrágább van, de ez tévedés. Max jó érzés az egoista, önelégült és ripacskodó embereknek. Természetesen vannak olyanok is, akik azért veszik a legdrágábbat, legjobbat, mert megtehetik és az életszínvonaluk magasabb az átlagnál. Oda pedig csak ezek a tárgyak valóak.
* Péter - 06302461862 *
-
agabe
addikt
A hirek alapjan amennyire megy a gyartas iden nem lesz meg joarasitott X, szoval valamikor 2018 elso negyedeveben varhato szerintem a jobb ar, de 300ezer talan kicsit keves lesz...inkabb 320-330-ra tippelnek.
Amikor mar lesz kaphato akkor sem fog annyira esni az ara mint a 8-asokank es nem azert mert annyival jobb, hanem mert ujdonsag par dologban es ha jol is fog mukodni minden szempontbol akkor mindenki akar majd venni. Akinek nincs penze egyosszegben fuggetlenul vasarolni az a szolgaltatoknal (vagy akar pl. istyle-nal) veszi majd reszletre igy sok embernek lesz majd.
Hasznalt vasarlasnal nagyon kell majd figyelni, mert ha telekomos akkor az tilthato mikozben fuggetlennek tunik, igy ha nincs rola szamla abszolut felejtos barkitol venni barmennyiert ahogy a 8-asokkal is mar igy van.[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
Nagyon nagyon kivancsi vagyok itthon mennyien fogjak venni. Ha a statisztikai eloszlast nezzuk akkor ahogy lepegetunk felfele arban toredekere esik a vasarlo igeny az alsobb szintekhez kepest... Szerintem egy jopar keszulek be fog jonni, kirakjak fel misire a nepperek... Aztan ha nem akarjak majd hogy ott is maradjon az addig amig tenyleg elertektelenedik mert mar rendelheto lesz barkinek kenytelenek lesznek engedni az arbol.
En 7+-al el leszek addig amig az X ki nem jon szurkearas-AFAmentes aron... 8+-t vennek az most 250 korul mozog jo arasitva, az X-nek ez az ara kb 300 korul kell legyen. Egy plusz 50-est meg mar meger hogy X legyen. Vagy veszek hasznaltan attol akinek nem kell. Addigra meg lesz tapasztalat is hogy vannak e gondok vele. Azert a 7+-8+ eleg kiforrott tipusok mar...
[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
-
juuzer
addikt
Szerintem ezzel amúgy csak a Hypoeot generálják mint az Essential, szócal annyira aggódni szerintem nem kell.
Vamos a la playa.
-
Azt még megérteném ha elölről nem tetszene,de hátulról. A toktól úgysem látom ,pláne az UAG tokoktól.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
agabe
addikt
válasz Jeanne d'Arc #39 üzenetére
Az a kivaras minimum 2-3 honap X eseteben, de lehet tobb is.
I8-akbol nincs hiany, es nem veszik annyira mint 7-eseket vettek tavaly (meg a korabbi szeriakat elozo evekben) ezert esik az ara gyorsabban mint szokott, de persze ez is csak a szurke importos arakra igaz.
X-nel majd ugy lesz (he nem lesz olyan hiba a teloban ami miatt meggondolnak magukat a vevok), hogy aki elo tud rendelni idoben az kap normal aron elso hetekben, de aki lekesik az csak sok het (esetleg itthon tobb mint 1 honap) varakozassal fog tudni vasarolni, igy az arak gsm boltoknal / neppereknel sem fognak igazan esni semmit.
Ez addig lesz igy amig nem lesz folyamatosan rendelheto barkinek barmikor. -
=Mentor=
őstag
Szerintem eleve csak a Iphone X-et kellett volna kiadni a 10 évfordulóra...
-
.Szaki.
addikt
válasz #96302336 #55 üzenetére
iPhone ten-ként lett bemutatva a keynote-on a készülék, szóval hivatalosan iPhone tíz a neve. Angol nyelvű videókban is ten-t mondanak egyébként. Sokan azért találták ki, hogy márpedig ők "iksz"-nek fogják hívni, mert az OS X-et sem OS tíznek hívják, de ettől függetlenül ez téves. A másik réteg pedig az, aki tájékozatlan és fogalma sincs, hogy miről beszél.
-
ChuckyCheese
tag
Egyszer rájuk férne már egy pofára esés a nagy arcuk és az örökké éhes gyomruk miatt..
Sokan vagyunk, de nem kevesen! - k@bdb3t3pötch
-
törölt tag
itt nálunk az iskolás gyerekek nagy részének 16-17 éveseknek majdnem mind iphone 7-es van mert az a trendi meg mást se hallok hogy milyen ciki ennek és ennek csak 6s van.Sajnos ilyen a társadalom.Amilyenek a szülök,elképzelem hogy megveszik a gyereküknek majd a X-et csak hogy ne nézzék ki őket a társaik.
Régen nem is volt ennyire tömegcikk az apple ameddig nem lehetet részletre vásárolni a szolgáltatóknál
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Gyúrósok ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Adobe Photoshop
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik