- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanit610
aktív tag
Sok módon nézheti hülyének a vásárlóját a gyártó, de tedd a szívedre a kezed és áruld el, mégis hányszor követted a gyártó ajánlását? Hányszor olvastad el végig a használati útmutatót?
Amúgy meg mindenkinek más a fontos. Neked az, hogy kedvedre bővítsd, a Samsungnak meg az, hogy stabil legyen a rendszer és gyors. Nekem utóbbi a megszokott és nincs is bajom vele. 16GB-os telefonom van és vidáman elférek rajta, valaki meg egy 128GB-os változatot is megtölt. Kár tovább ezt ragozni.
-
hdanit610
aktív tag
Adatokat tárol rajta, hozzányúl, ír rá és olvas róla (elég, ha egy galériát megnyitsz, ugyanúgy átscanneli). Nem én találtam ki a hibaforrást, hanem a Samsungos szervizes barátaim meséltek a leggyakoribb hibákról. Itt most nem a Class10-es, 32GB-os kártyákról beszéltem, hanem általánosságban, hogy az átlagjúzerek mindenféle régi vacak kártyákat pakolgatnak bele a vatta új telefonjaikba, aztán meg jön a "de szar lassú ennyiért" és a szervizes az orruk előtt veszi ki a kártyát és ismét száguld a rendszer, akkor TALÁN megértik, hogy mi volt a gond.
Szerintem a beépített memória sokkal hasznosabb, annak minden előnyével és hátrányával.
-
hdanit610
aktív tag
Nem hinném, hogy új dolgot mondok, de a teljesítményhajhászás nemcsak az autóiparban van jelen. Sajna igen, számít 0,2s gyorsulás, mert egyrészt jól hangzik, hogy MÉG gyorsabb, másrészt a user is elégedettebb lesz. Gondold el, ha semmi marketinget nem körítenének a bemutatáskor köré? Ki a kutya venné meg?
Gyakorlati szempontból persze felfoghatatlan az a gyorsulás, szóval vakítás nyilván, de az elégedett user a jó user.
Ami a memkártyát illeti: igen, így van, ennyibe kerül egy ekkora kártya, de az egyszeri vásárló úgy van vele, hogy minek vegyen nagyobbat, ha van úgyis kártyája (igaz, hogy régi vacak és különben is minimum 4x/8x/16x/32x-szer akkora beépített tárhelye van a telónak), de belerakja, a rendszer meg belassul, megfekszik. Ez mindenképpen felesleges hibaforrás. Nem az Apple után kell ebben menni, de vannak már tapasztalataik ilyen téren, szóval valszeg tudják mit csinálnak.
-
hdanit610
aktív tag
Ennek a hsz-nek semmi értelme nem volt. Ha lenne benne usb-c, akkor tetszene? Megvennéd? Ha bármelyikre "nem" a válasz, akkor nyilván arra a kérdésre is az lesz, hogy "volt értelme hozzászólnom ehhez a cikkhez?".
On:
Nem rossz amúgy, nekem bejön a sima S6 is, tehát a Note5 is bejön majd. Szerintem jó irány ez, a bővíthetetlen memóriával megelőzik azt, hogy mindenféle régi nokiás himihumi vacak microsd-t pakoljanak bele, továbbá, ennek a memóriának sokkal gyorsabb az elérése. Mínusz 1 hibalehetőség, + némi gyorsulás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged