- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
+1 fő az elégedett Vista felhasználk táborába. Csak egy tisztességes hardver és egy kis türelem kellett, amíg beállította az ember (pl. hogy ne szemetelje tele a háttértárat, egy sort kellett beírni a parancssorba) és onnantól kezesbárány volt. Szokés volt az UAC-t is szidni, érdekes módon nekem nem tépte az idegeimet, csak a tényleg fontos dolgoknál szólt. Lehet azért, mert már akkoriban se kalózkodtam és maga a Vista is eredeti volt (egy rokon elhalálozott laptopjáróól szedtem le a matricát a kulccsal). Ellenben nekem a 7 volt a csalódás, UAC szólt minden hülyeségért, fagyott, minden kínja volt. Utána a 8 lett a kedvenc rendszerem, boltról emeltem le a dobozt, hogy a sajátom legyen.
10-zel is meg vagyok elégedve, XP-t rémálmaimban se sírom vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest