- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
elefontelefo #5 üzenetére
Szóval a 3.11, NT 3.1, NT 3.5x, NT4, Me-t mind használtad? Komolyan tolhattad, nálam nem csak a Vista és a Win8.x maradt ki, de az NT 3.x és az Me is kimaradt, ezekből az utóbbi kettő olyan szinten, hogy nem csak hogy a saját gépemen nem voltak fent, de még csak olyan gép előtt sem ültem soha, amelyiken ezek futottak volna. Nem is érzem úgy, hogy vesztettem velük.
Szerintem a legjobb valaha készült Windows az NT4 volt, de mivel drága volt és hardverigényes, ezért otthoni felhasználásra sose terjedt el, meg a driver/USB támogatás hiánya miatt sem tudott volna elterjedni, aztán viszonylag gyorsan követte a 2k, majd az XP is, szóval igény sem volt rá.
-
8HAA
tag
válasz
elefontelefo #5 üzenetére
Nem fog hiányozni
Nekem sem jött be. Xp után Windows 7 amit még használok majd 8 is kimaradt és most 10 következik.
Valahogy minden második vált be. Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest