- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri bácsi
tag
válasz
Dare2Live #32 üzenetére
Engem per pillanat az egész 3G/wi-fi téma nem érdekel....de azt nem értem, miért van ez a nagy ellenszenv az Iphone-nal és magával az Apple-lel szemben.
4-6 havonta cserélem a telefonokat, minden esetben elég alaposan körülnézek, és merem állítani, hogy kezelőfelületben (nem tudásban !) az Iphone-nál jobb nincs.Mondok mást, menj be , nézz meg egy Apple 20" v. 24" iMac-ot és eldobod az agyad.
Csak megkérik az árát, bár ha jól összeszámolod milyen alkatrészek vannak benne, nem is sokkal drágább a konkurrenseknél. Persze itt is a bővíthetőség hiánya, meg a kompatibilitás..Csináljanak amit akarnak, miért baj az nekünk. Akinek nem tetszik, ne vegye meg, szerintem ilyen egyszerű.
Nem dicsekedni akarok, meg tudnám venni az Iphone-t, de majd ha normálisabb kamera lesz benne és hát azért lemehetne 100 k szintre az ára. Más nekem belőle nem hiányzik, és lehet hogy a többi 10 millió vevőnek is elég ennyi. Örüljete, hogy a Nokiából többet adnak el (bár N95-ből nem biztos) .
Már rég N95-öm lenne , ha nem gagyi műanyagból lenne és lehetne GPS meg egyéb majomfogó nélküli opcióval is kérni.
Ezért (is) várom a Samu G810-t. Na, bocsi hogy hosszú voltam
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Képregény topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest