- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodyEddie
őstag
Majd hegesztek valami 6870et itthonra... falura jó lesz
-
PH-User
addikt
válasz
LackoMester #11 üzenetére
3870 -> 4830 között is igencsak érezni a különbséget...
-
JanR
addikt
VAAOO!
bocs, ehhez tobbet nem tudok hozzafuzni!
-
Ez a TSMC mindenből keveset gyárt.....
Jó lesz a karácsony... 40nm még nincs , 55nm már nincs
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Dare2Live #20 üzenetére
Amik raktáron maradtak chipek, azok HD 4860-nak, vagy HD 4730-nak mennek. A többi kártyából annyi van amennyi maradt (az adatok szerint nem sok ... ha továbbra is ilyen lesz a kereslet, akkor már decemberre semmi nem marad, ha a HD 5700 lesz a kedveltebb, akkor nyilván több HD 4800 marad meg). Ezért írta a Commercial Times, hogy a kereskedők áremelkedéssel is számolnak a többi HD 4800-ra.
Az AMD kicsit szenyó politikát nyom most. Azért adja drágán a 40 nm-es cumót, hogy menjen el a régi. Azután a játékok támogatásával (láthatóan rondább lesz a DX10 mód a DX11-hez viszonyítva - láttam már képeken a Dirt 2-őt és az AVP-t), ráveszi a vásárlókat a váltásra.
Cayman: thx ... javítottuk.
-
Dare2Live
félisten
Ez tök tiszta, nincs már gyártásban. De fogalmunk sincs mennyi chip/kártya áll raktáron. Amíg ezek nem fogynak el és ha már kész jobb eladni $100ért mint kidobni nem lesz hiány.
AMD addig max a jelenlegi szvsz drága áron adja a 40nmes gpukat, vagy lehet majd 4890et $150ért kapni.
-
törölt tag
"Erre egyébként amúgy is lehetett számítani"
Egyébként én örülni fogok az 5700 sorozatnak, lesz a 4830-amnak egy erősebb, kevesebbet fogyasztó utódja.
-
Geönczy
aktív tag
válasz
zsirfecske #10 üzenetére
Én kicsit nagyobbat hagytam ki ati oldalon x1800xt - 5870(lesz pár hét múlva)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Dare2Live #15 üzenetére
Nem ez a cikk az alap. Kapok saját anyagot mailben és fel szoktam keresni a gyártókat.
Az AMD tök világosan megmondta már régebben, hogy nem gyártja tovább az RV770-790 lapkákat, egyszerűen lesz olcsóbb chip, ami jobb is. Így tényleg nincs értelme egy cuccot gyártani (pontosan a készletek kiszórására jött be a Radeon HD 4860 és a HD 4730). Az HD 4700 alatti cuccok maradnak meg. De azok is csak 2010 H1-ig. Nyilván azok is elfogynak egyszer.
Az NV meg világos, miért nem akarja a GT200-at nagy mennyiségben gyártani. egyszerűen nem versenyképes, és még nagyon drága is. -
Oliverda
titán
"Ez annak köszönhető, hogy az 55 nm-es TSMC gyártósorokon az AMD többnyire az RV730 kódnevű lapkát termeli."
Meg a 700as chipseteket.
-
hejesírásó
senior tag
van egy olyan érzésem, h bőven van még készlet, csak nem akarnak zuhanó árakat karácsonra:
menjél vegyél még most 55-ös szériás termékeket. Szaladj! hogy faja hiány legyen majd karácsonykor.
-
LackoMester
addikt
válasz
zsirfecske #10 üzenetére
ja,érezni-látni fogod változásokat
-
tzsolesz
nagyúr
Öregedő 4800-as széria, én meg nem is rég tettem rá szert.
Lecserélni nem fogom egy darabig, mert nekem ez is bivaly erős.
-
-
rocket
nagyúr
"novemberben egy harmadik GT215 kódnevű versenyzővel is kiegészül. Utóbbi majd a GeForce 9600 GT-t fogja váltani."
Az elozetes speckok alapjan a 9800GT-t fogja valtani
-
LackoMester
addikt
igaz,ezt a hirt már több hasonló oldalon olvastam...az eredete valahol Taiwan-on keresendö
-
00roli00
aktív tag
-
Dare2Live
félisten
ABU a fogalmad sincs a raktárkészletek nagyságáról, kereslet mértékéről akkor ilyesmit leírni dőreség....
Persze majd elfogynak.... novemberben, decemberben, vagy februárban? Te már tudod?
-
Móci
addikt
"a cég új videokártyái már támogatják a DirectX 10.1-es grafikus API-t" haladunk, haladunk.
-
LackoMester
addikt
hát nem értem,ebben mi a szenzáció,természetes dolog-öreg megy,az új jön..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Spórolós topik
- Foxpost
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest