- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BurgBurg
tag
kitekintő:
https://shop.builder.hu/a-leggyakrabban-felmerulo-kerdesek-a-ketogen-dietarol-a5108 -
BurgBurg
tag
nekem nem jön be, sima kávé tejszin elég
golyóálló...lefordították, átvették
lehetett volna vmi normálisabb nevet adni neki, pl: zsírkávé vagy kalóriakávé -
BurgBurg
tag
Nekem sem, és elég könnyen megy az önmegtartóztatás.
Más téma:
Van arról infotok hogy fehérjéből mennyit lehet bevinni naponta tst/kg-ként ami nem káros a vesének? -
BurgBurg
tag
válasz havenday #2197 üzenetére
Nekem van egy 8000 Ft-os MBO mérlegem. Már zsir% és izom%-ot is. Ami fontos, be kell jol állítani, kor, magasság, nem, stb. Namost amit mutat zsir%-ot az nagyjából pariban van ha a BMI számot a magasság/testsuly alapján kiszámolom. Lehet h van benne 2-3% hiba, de a tendencia lekövetésére pont megfelelő.
-
BurgBurg
tag
Akit érdekel az alacsony CH-s sör annak egy tipp.
Primator diamant cseh sör.
CH 100ml: 0,75 g
kal: 33,4 -
BurgBurg
tag
Munkahelyi étkezéseket hogy oldjátok meg? Nekem ez a legnagyobb problémám. Reggel oké, otthon megeszem a keto reggelimet, aztán ebéd amit vagy hozok vagy nem. Ha nem na az a gond. Szóval mindenki viszi a melóba?
-
BurgBurg
tag
válasz Cathfaern #1395 üzenetére
Amikor megvan az adaptáció akkor áll be a teljes ketogenezis folyamata? Olvastam, hogy ilyenkor lehet emelni a ch-t akár 50grammig is? Ezért kérdeztem a tesztcsikot, mert ilyenkor azzal lehetne csekkolni, hogy bennt vagy kinnt vagyok. (Mert akkor emelném 30 vagy 40 grammra. Nekem a 20g az kevés, jobb lenne egy 40g napi szint.) Jol gondolom?
-
BurgBurg
tag
-
BurgBurg
tag
Sziasztok!
Elkezdeném a ketot egyrészt kiváncsiságból másrészt a 22% BMI-ről szeretnék lemenni 15% BMI-re.
Ha jól értem, akkor 20g alatt CH és figyelni a fehérje és zsír arányra, plussz az összkalóriára. Jól gondolom?
Üdv.
Burg. -
BurgBurg
tag
Rippel Feri egy különleges módszerrel fogyott, több mint 20 kilótól szabadult meg az artista. Már a NASA is érdeklődik a módszere iránt!
Rippel Feri úgy érezte, hogy nincs olyan jó formában, ezért fogott bele a diétába, és most a saját bevallása szerint nagyszerűen érzi magát. Egy különleges módszerrel fogyott le, ami meglehetősen drasztikus életmódváltást igényelt, főleg a táplálkozásban, ám ő azt mondja, hogy megérte. A ketogéndiétával több mint 20 kilót fogyott.
Így néz ki most Rippel Feri
Forrás: Instagrma/Rippel Feri
"Teljesen kiiktattam a cukrot és a szénhidrátot az életemből, és a fehérjét is limitáltam. A csökkentett szénhidrátbevitel azt eredményezi, hogy a májam a zsírokat zsírsavakká és ketonokká alakítja, amelyek biztosítják a testemnek a szükséges energiát.
Öt éve váltottam erre az életmódra, és azóta már megszokta a szervezetem, hogy nem kap szénhidrátot,
hanem alternatív üzemanyagot gyárt. Kutatások bizonyítják, hogy senkinek sincs szüksége szénhidrátra, ez csak egy mítosz, amit a gyógyszeripar sulykolt belénk, csakúgy mint a fehér cukor fogyasztását, amiről tudjuk, hogy mennyire káros hatása van a szív- és érrendszerre" - árulta el Feri, aki a NASA érdeklődését is felkeltette.Rippel Feri remekül érzi magát
Forrás: Instagram/Rippel Feri
Nemrégiben a katonaság és az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA is elkezdett érdeklődni a ketonéletmódra való átállás utáni állapotom iránt,
mivel amellett, hogy 21 kilót fogytam, és keveset eszem, energikusabb vagyok, mint valaha, és nőtt az izomösszetételem. Rendszeresen járok vérvételre, vérnyomásmérésre és számtalan egyéb vizsgálatra, mert az eredményeim segítik például a katonák és űrhajósok étrendjének összeállítását.
Ez is csak azt bizonyítja, hogy soha sem leszek beteg.
Amióta így élek, sokkal egészségesebbnek és energikusabbnak érzem magam. Az agyi aktivitásomnak is jót tesz, nemrég felvettek a Los Angelesben található Kaliforniai Egyetemre, ahol egészségtanból szeretnék doktorálni" - mondta a Lokálnak az artista, aki nemrég komoly balesetet szenvedett. -
BurgBurg
tag
Ketogén étrendről
http://www.life.hu/ez-zsir/20170808-rippel-feri-tobb-mint-20-kilot-fogyott.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest