- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
Design nemrossz legalabb is renderkep alapjan, de a snap 430 szerintem nem jo valasztas...
-
kromatika
veterán
Várjuk szeretettel.
-
Akos1994
aktív tag
A Foxconn bérgyártás miatt megy ez a hiszti, hogy ez már nem Nokia?
Mert akkor hadd másoljam be mit is gyártanak ott még: BlackBerry, iPad, iPhone, iPod, Kindle, Nintendo 3DS, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Wii U..
Ezek közül az iCuccoknak van saját SoC-ja a 4S óta azthiszem..
Egyébként kijelzőpanel nagyrészt a két koreai óriástól érkezik az eszközök 90%-ába, de főleg inkább az LG-től..
Szenzort mostanában pedig a Sony-tól szerez be mindenki.
Az én meglátásom szerint 10 éve kb a gyártók a mobileszközök piacán csak összelegózzák nagyrészt a beszállítóktól az alkatrészeket, és egy termék lassan már csak a szoftveres MUI-tól meg a külső megjelenésétől lesz egyedi, ami lassan már tényleg csak egy kijelzőből fog állni, ha komolyabban ráállnak erre a keret elhagyásos dologra..
Igen, elég gyenge eresztés ez így elsőre, de mond már meg, hogy egy jelenlegi androidos nagyobb gyártó szintén alsó/közép kat.-os készüléke mitől annyira önmaga és egyedi?
Ez az egész azért megy, mert mindenkinek a Nokia-ról a még a nem touchscreen-es korszak ragadt meg a fejében, de olyan egyedi készülékeket sajnos már nem fogunk látni egyik gyártótól se szvsz.. -
-
petipetya
nagyúr
Tartok tőle, hogy kevés a megváltáshoz. Egyrészt nagynak találom hozzá a kijelző felbontását, másrészt a mostani appok nagyon éhesek és sokat kiharapnak a hardverből.
Emellett akármilyen áron is fognak debütálni, biztosan lesz hardveresen erősebb alternatíva.
-
Wesder
titán
Jöhet
-
dutrás
őstag
A középkategóriában legnagyobb a verseny előfordulhat hogy a 430 már kevés lesz. Rengeteg kínai és magyar szolgáltatói kínálatban lévő készülék jobb ennél. Nagyon el kell találni az árazást. Csak a neve miatt nem fognak tízezrekkel több pénzt kiadni érte.
Egyéni vélemény: én hagytam volna hamvában elhalni a nevet. Ez a görcsösen ragaszkodok semmihez efekt nálam. Maga a telefon sem tetszik. -
0P1
aktív tag
válasz
#32839680 #44 üzenetére
Az Alcatelnek (amennyiben a TCL telókat érted ez alatt) azért sincs köze a régi Alcatelhez, mivel Alcatel már nem létezik, amióta Nokia felvásárolta, így most már azt a brandet is a Nokia-tól licenszeli a TCL, éppúgy, ahogy a Foxconn teszi a Nokia branddel. Szóval ezek a telók pontosan annyira lesznek Nokia-k, amennyire az mai Alcatel-re szitázott telók is Nokia-k.
PS: Motorola brandet egy ideje már nem licenszeli a Lenovo a Motorola Trademark Holdingstól, csak a "batman" logot , Moto márkanéven futnak a telefonok, ami viszont a Lenovo tulajdonában van már.
-
bear_
aktív tag
Nekem tetszik, végre egy egyedi design. Az össze Lenovo, Huavei, Samsung ugyanúgy néz ki már.
-
Fúj de g**ironda
Nem hittem, hogy ilyet fogok mondani, de ennél még egy n+1-edik iPhone kopi is jobb lenne -
Matada2.3
veterán
Nem rossz, de a kicsiben is nagyon elférne az a 3 gigabyte-nyi ram.. Kíváncsi leszek.
-
blash
tag
jobb szelen van a home gomb?
-
-
Burt1793
veterán
válasz
Luck Dragon #5 üzenetére
A 930 nem volt minőségi, annyi típushibával ritkán lát az ember telefont.
-
Ja, hogy találgatsz.. azt hittem valami megalapozott dolgot írsz, de csak légből kapott dolgokat.
Lottószámokat is add már meg.
Szakmai fórumon azért olyan dolgokat írjunk aminek van alapja. A 0690-es jósda vonal nem ez
Térjünk majd erre vissza szerintem.
Addig szerintem kár nyilatkozni a semmirol
-
Potrien
senior tag
Szerintem ,ha egy jó árat fog kapni,nagyon sokat eladnának belőle, mert erre a márkanévre a legtöbben pozitivan tekintenek még most is!
én is elfogadnék egyet szivesen. -
-
darvinya
titán
Nem csalódtam Nokia-ban.
Tré belső, ár felső kategóriás. -
-
Eddig nem vagyok nagyon elájulva....
-
törölt tag
A D1C mellé még kellene egy P1C modell is, jól nézne ki felsorolásban
-
Farkas82
tag
Ránézésre elég jó lesz az előlap/képernyő arány, pláne hogy a gombok sem a kijelzőből veszik el a helyet, saccra az 5 colos nem lesz nagyobb mint 14 centi, ami manapság már a ritkaság.
-
Hát azért ilyen gagyi képeket nem tudom melyik oldal talált ki.. De ez így fos...
Ha legalább csinálnak renderképeket, akkor normálisan tegyék azt.
@jacis: Gondolom sejted, hogy ez a valóságtól is messze van.. És hogy elnagyolt, szar minőség
Azt nem értem, ha már a cikk említi a gyártásban lévő termékekről a fotókat, akkor miért nem azt tették be...
-
törölt tag
A sok pletyka után várom a valóságot.
-
Rodi 4.80
senior tag
A tribute phone to Nokia.
-
jacis
nagyúr
Nem lenne rossz de az a két érintő gomb.. miért olyan ocsmány nagyok?
-
Orcsi
aktív tag
Tetszik .... mint ex Nokia 1520as tulaj épp képeket nézegettem nagy képernyőn és hát mit mondjak a Nokia képei sokkal jobban tetszettek mint a jelenlegi P9 képei ... remélem ezt a jó tulajdonságot öröklik majd az új Nokiak is .... még ha nem is csempés rendszerrel.... és akkor egy próbát megér a dolog...
Ugyanitt repedt kijelzős Nokia 1520 eladó...
-
joey04
titán
Örülök, hogy visszatérnek. remélem jön hamar feksőkategóriás készülék is.
-
rootkiller
őstag
Kiváncsi vagyok lesz-e még egyszer nagy vagy legalább közepes a nokia ekkora kínai uralom mellett
-
DS39
nagyúr
Jó lesz ez, és végre bal oldalt van a vissza gomb (és nem szoftveres).
Az ára dönt el mindent. -
Sebhelyes
senior tag
Ez már hullagyalázás.
-
tothmaxy182
őstag
Nem gyenge a full hd-hoz a snapi 430?
-
mjani1172
addikt
Régen nem szerettem,volt egy-kettőhöz "szerencsém". Most meglátjuk.
-
Quqesz
nagyúr
végre valaki téglát is gyárt nem csak szappantartót...
-
z00mhead
tag
Az egyik 1080 x 1920-es kijelzőt kap a másik FullHD-sat?
Micsoda választék -
Fejvadi
nagyúr
Az 5"-ost szívesen kipróbálnám. Remélem lesz mag róla teszt is.
-
-Ben-
veterán
Ettől a kinézettől nem dobok hátast. De igazából azt sajnálom, hogy már valószínűleg sose lesz „igazi” Nokia..
-
sassza007
csendes tag
nekem nem tetszik, úgy néz ki mint egy powerbank.
-
Én valahogy szívesen visszavárnám a 830-930 formavilágát, azok szépek voltak. És minőségiek is.
-
Nagyon nagy visszatérés lenne, szurkolok nekik - és még az is lehet, hogy benevezek majd később egy modellre.
-
dementor
senior tag
Mindig nagy Nokia user voltam, éppen ezért már nagyon várom, hogy mennyire lesznek ütőképesek a készülékek.
-
Voloka
tag
Upsz! Érdekes... Ez a lekerekített vonal, már lefutottnak tűnik.
Persze életben kézben, mindig más,mint egy fotó...
Kiváncsian várom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest