- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
freemanone #15 üzenetére
Igen, ezt írtam én is.
-
válasz
freemanone #13 üzenetére
Valahol spórolni kell.
Na jó, ez vicc volt, 70 dollárral drágábban már IPS-ből is meglett volna.
-
zapok
aktív tag
Nem adnám érte az öreg ( 6 éves ), IPS panelos, piszkosszürke, maradi (5:4-es) felbontású, tetű lassú (16ms) ProLite monitorom!
Havonta egyszer takarítom, megszokásból. Mi lenne, ha tapizni kellene minden nap több százszor
Még belegondolni is rossz... -
Male
nagyúr
Pl egy HP-s, ennél írják, hogy USB-n megy az adat a gép felé.
-
-=MrLF=-
senior tag
Valaki felvilágosíthatna hogy működik ez a gyakorlatban.
D-Sub-ra dugva nem működik a tapizás, vagy van valami külön USB adatkapcsolata is?
HDMI-re dugva meg simán megy elvileg és nem kell neki külön adatkapcsolat? -
kertsa
senior tag
Szerintem nem újjal szokták tapizni, hanem valami erre alkalmas eszközzel. És ha valaki ilyet vesz azt tervezésre használja, akkor célszerű beépíteni az asztalba rajztáblának, de legalább megdönteni 45 fokkal...
-
Ringman
félisten
az én monitorom 10 ujjal is tapizható, csak nem történik semmi sem.
-
Úgy kell, mint egy falat kenyér.
(#3) antikomcsi Speciális alkalmazást mellékelnek hozzá, amellyel otthon sportolhatsz, nem kell edzőterembe járni, így megspórolhatod a bérletet. Tiszta üzlet.
-
lujó55
addikt
kb. a 2. sorig olvastam...
-
antikomcsi
veterán
Tudom maradi vagyok, de az egér használata nekem tök kényelmes, és közben szépen pihen a karom. Mennyire nem szeretnék egy ilyen előtt hadonászni az el sem tudom mondani. Biztos baromi jópofa, de lehet estére leszakadna a karom egy jó kis intenzív használat után.
Nyilván megvannak az előnyei, és más felhasználási jellege, ami az enyémtől merőben eltérő, és nem ezek, hanem csak saját "feladataim" alapján mondom fentebbieket.
-
misx
senior tag
Biztos jó lehet egy ujjlenyomattal teli monitort nézegetni.
-
FRENK1988
veterán
Majd 100k ezért? Panelt nem láttam milyen van benne?
Tán TN?Igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey G7 C27G73TQSR 2K/240hz
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey 49" Ívelt Gaming VA Monitor! 5120x1440 / 120Hz / 4ms
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest